03 January-2025 الجمعة - 4 رجب 1446 جمعه - 14 دی 1403 22:55 (GMT) 22:55 ارتباط با ما
خبرگزاری آگاه
۶۴ نفر از ایران در مراسم رژه حضور خواهند داشت/ پیش‌بینی کسب ۲۸ مدال در پارالمپیک را کرده‌ایم
یکشنبه 20 تیر 1400 ساعت 0:14
۶۴ نفر از ایران در مراسم رژه حضور خواهند داشت/ پیش‌بینی کسب ۲۸ مدال در پارالمپیک را کرده‌ایم
سرپرست کاروان ورزشی پارالمپیک گفت: پیش‌بینی کردیم دو سوم ورزشکاران که به پارالمپیک توکیو اعزام می‌شوند صاحب مدال خواهند شد.

هادی رضایی در نشست خبری امروز در مورد کاروان پارالمپیکی کشورمان گفت: حدود دو سال است که ورزشکاران در تلاش هستند تا در پارالمپیک توکیو افتخارآفرینی کنند. کاروان ایران در این بازی‌ها به صورت کیفی اعزام می‌شود و انتظار داریم دو سوم افراد مدال بگیرند. برای پرچم‌داری ابتدا ۱۲ نفر نامزد بودند و هر کدام ویژگی خاصی داشتند که به شش نفر کاهش یافت و در نهایت با قرعه‌کشی، پرچمدار معرفی شد. پرچم‌داری پارالمپیک خیلی سخت‌تر از پرچم‌داری المپیک است و این به دلیل ویژگی‌های خاص ورزشکاران این حوزه است. تعداد ۶۳ نفر تا الان در لیست اعزام هستند. در تیراندازی یک طلا و یک نقره، در پارا وزنه‌برداری سه طلا، یک نقره و یک برنز ، در والیبال نشسته یک طلا، در بسکتبال با ویلچر قرار گرفتن در رتبه هشتم، در پارا دوومیدانی دو طلا، دو نقره نزدیک به طلا، سه نقره و چهار برنز، در جودو دو نقره، در پاراتکواندو یک طلا و یک نقره، در تیراندازی با کمان سه طلا، یک نقره و دو برنز پیش‌بینی کرده‌ایم. در مجموع تاکنون تصمیم بر آن است که ۶۲ ورزشکار و ۲۰ همراه اعزام شوند و همچنین کسب ۱۱ مدال طلا، ۱۱ نقره و شش برنز را پیش‌بینی کرده‌ایم.

سرپرست کاروان ورزشی پارالمپیک تصریح کرد: تمام کاروان ایران به جزء دو نفر داخل دهکده خواهند بود و اگر کسی را بیرون دیدید، جایزه می‌دهیم. سعی کردیم فرد اضافه نبریم و هرگز اینگونه نخواهد بود. حتی کت و شلوار را نیز با دلیل انتخاب کرده‌ایم. درباره همراهان نیز پنج نفر اعزام می‌شوند که شامل خسروی وفا، تابع، من، نوروزی و علی فرجی به‌عنوان معاون کاروان می‌شوند و تعداد روزهای حضورشان نیز مشخص است. البته ۲۴ نفر دیگر شامل رؤسای برخی فدراسیون‌ها و دیگر مسئولان هستند که نام‌شان مشخص شده است. همچنین در حال رایزنی هستیم تا یک نفر را به‌عنوان سفیر دو نفر را به‌عنوان مهمان ویژه در توکیو داشته باشیم. در کل کاروان ایران ۱۳۰ نفر خواهند بود.

سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک توکیو با بیان اینکه «خوشحال می‌شویم که پیش‌بینی‌های‌مان بهتر شود»، گفت: اگر ورزشکاران ما از پیش‌بینی که برای‌شان داشته‌ایم، عملکرد بهتری داشته باشند، حقوق مدال بهتر را پرداخت خواهیم کرد. رژه پارالمپیک هم فقط شامل ورزشکارانی می‌شود که در زمان افتتاحیه حضور داشته باشند. در واقع از ایران ۵۳ نفر می‌توانند رژه بروند، پنج نفر از آنها باید همراه داشته باشند و چند نفر نیز همراهی‌شان کنند. بنابراین ۶۴ نفر از ایران در مراسم رژه حضور خواهند داشت. فقط هم برای این ۶۴ نفر کت و شلوار گرفته‌ایم و حاضریم اسامی آنها را رسانه‌ای کنیم. سقف پاداش‌ها را هم سقف پاداش المپیک گرفته‌ایم و مجوز آن صادر شده است. برای مدال طلا معادل ۱۰ هزار یورو به ریال پرداخت می‌کنیم و به قیمت کف بازار خواهد بود. همچنین برای مدال نقره چهار هزار یورو و برای مدال برنز هم معادل ۲۵۰۰ یورو در نظر گرفته شده است. همچنین به کادر فنی در پای سکو پاداش خواهیم داد.

وی درباره اعزام فرزانه عسگری در تیراندازی با کمان تأکید کرد: او با توجه به عملکرد اخیرش شانس حضور دارد و باید این موضوع را تحلیل کنیم.

رضایی درباره پاداش رشته‌های تیمی که از سوی دولت پرداخت می‌شود، خاطر نشان کرد: این بخش‌نامه وزارت ورزش است، ولی اگر دست من بود به ورزشکاران تیمی دو برابر پاداش می‌دادم، چون کار تیمی بسیار اهمیت دارد. ما حتی از وزیر ورزش هم این موضوع را درخواست کردیم. البته در والیبال نشسته مشکل حقوق صندوق قهرمانان نیز وجود دارد.

وی پیش‌بینی‌اش از جایگاه کاروان ایران در جدول توزیع مدال‌ها را اینطور بیان کرد: ما جایگاه‌مان را با این ۲۸ مدال ارتقا یافته در توکیو می‌دانیم. بر همین اساس بهترین جایگاه را دهم تا پانزدهم می‌دانیم. ورزش جانبازان و معلولین پتانسیل بالایی دارد، ولی باید برنامه‌ریزی خوبی صورت بگیرد. تا الان نزدیک به یک پنجم از بودجه سالیانه خود را دریافت کرده‌ایم که البته کارمان جلو رفته است. ما درخواست بودجه اضافه نداریم، بلکه می‌گوییم که بودجه در زمان خودش برسد.

رضایی درباره رونمایی از لباس کاروان اظهار کرد: هفته قبل به ما نحوه رژه پارالمپیک اعلام شد. بر همین اساس پیش‌بینی کرده‌ایم که به افراد حاضر در رژه کت و شلوار بدهیم. ضمن اینکه رونمایی نیز نداریم و لباس‌ها را در افتتاحیه خواهید دید.

وی درباره حضور ورزشکاران در توکیو خاطر نشان کرد: هر ورزشکاری که مدال بگیرد و مسابقه‌اش را بدهد، تا ۴۸ ساعت فرصت دارد دهکده را ترک کند و به کشور بازگردد. اعزام کاروان از ۲۸ مرداد تا ۳ شهریور خواهد بود. اولین گروه نیز ۹ شهریور به ایران بازمی‌گردد. ما ۱۱ گروه برای رفت و برگشت کاروان داریم که مسئولان آنها نیز مشخص شده است. کاروان ایران شب اول محرم به مشهد می‌رود و مراسمی در حرم خواهیم داشت و سپس به تهران بازمی‌گردند.

سرپرست کاروان پارالمپیک گفت: ما بر مبنای سیاست‌مان در نحوه اعزام مورد هجمه قرار گرفتیم. اگر این سیاست نبود، می‌توانستیم ۱۰۰ نفر اعزام کنیم که البته پیش‌بینی مدال همین بود و فرقی نمی‌کرد. بحث ما در اعزام به پارالمپیک، کیفی‌گرایی است که این براساس شرایط جامعه بود. در واقع نمی‌خواستیم کاروانی برای تماشا کردن و به صورت توریستی داشته باشیم. حاضریم همه اطلاعات لازم را نیز اعلام کنیم، چون نیاز می‌بینیم که همه چیز روشن باشد. ما نه شعار می‌دهیم، نه چیز دیگر. یک نهاد نظارتی و نماینده مجلس به ما می‌گوید که چرا فلان نفر را می‌بریم و فلان نفر را نمی‌بریم. ما این سیاست را از قبل شروع کرده‌ایم و الان کامل شده است. پارالمپیک جای کسب تجربه، سفر توریستی و تماشا کردن نیست و با بازی‌های پاراآسیایی فرق دارد. من این سیاست را تأکید می‌کنم که سیاست من و خسروی وفا نیست، بلکه سیاست هیئت اجرایی است. افتخار است که کاروان با ۲۰۰ نفر برود، ولی همین نتیجه در پارالمپیک مهم است.

انتهای پیام/۴۰۵۷/

انتهای خبر/10049/