به گزارش آگاه، سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در چهل و هفتمین نشست "کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال"، نظام اقتصاد دیجیتال را نیازمند تجدیدنظر دانست و تاکید کرد: باید توجه کنیم، اعداد و ارقامی که در این اسناد اعلام می شود، امکان تحقق داشته باشند که در غیر این صورت، سرمایه اجتماعی در جامعه از بین میرود.
وی پاسخ به این سوال مهم را که «وضعیت امروز ما چیست و چگونه میخواهیم به اهداف خود برسیم؟» مقدم بر بررسی نظام اقتصاد دیجیتال توصیف کرد و افزود: نبود سنجهها، اعداد و ارقام مشترک، مسئلهای جدی و بنیادین در این حوزه است؛ بنابراین باید ادبیات، شاخصها و سنجههای مشترک با قابلیت راستی آزمایی در دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال قرار گیرد.
وزیر ارتباطات در ادامه خطاب به اعضای کمیسیون تاکید کرد: سند «نظام اقتصاد دیجیتال» باید به گونهای تدوین شود که بیشتر به واقعیت نزدیک باشد و امکان تحقق آن وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد که در تدوین سند، باید بخش خدمات در کنار بخش زیرساخت مدنظر قرار گیرد؛ چرا که موضوعات مربوط به زیرساخت و خدمات، آنچنان درهم تنیدگی دارند که امکان جداسازی آنها وجود ندارد و در صورت جدا کردن آن، کار ناقص میماند.
وزیر ارتباطات ادامه داد: اگر تمام این مسائل در یک زیست بوم دیده نشود، در ادامه کار به چالشهای اجرایی مواجه میشویم.
انتهای خبر/100542/