احمد غریوی امروز، ۲۷ آذرماه در شورای اداری شهرستان آستانه اشرفیه، امنیت شغلی را دغدغه کارگران دانست و اظهار کرد: از سال ۱۴۰۱ لایحه اصلاح قانون کار در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اهتمام دولت چهاردهم نسبت به ساماندهی امنیت شغلی کارگران، افزود: حوزه روابط کار پیگیر مسائل کار و کارگاه بوده و صرفا حمایت از کارگر یا کارفرما نیست و از کار و کارگر و کارفرما صیانت می کند و پیگیر حق و حقوق قانونی آنهاست.
مدیرکل روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قانون کار را یکسویه ندانست و تصریح کرد: به دنبال صیانت از نیروی کار و کارگاه هستیم و لذا هم از کارفرما و هم از کارگر صیانت می کنیم که در این راستا به جای معرفی کارفرما به مراجع قضایی باید با تعامل و گفت وگو و تفاهم به حل و فصل مسائل بپردازیم.
غریوی با اشاره به لزوم اجرای طرح طبقه بندی در کارگاه های دارای بیش از ۵۰ کارگر، خاطرنشان کرد: کارفرمایان باید این طرح را اجرا کنند و در صورت عدم اجرای آن، برخورد قانونی انجام خواهد شد.
وی یکی از اقدامات خوب وزارت تعاون را صیانت از بنگاه های اقتصادی مشکلدار دانست و متذکر شد: در کنار اعطای تسهیلات، به دنبال حمایت از واحدهای اقتصادی هستیم تا مسائل و مشکلاتشان را حل کنند.
مدیرکل روابط کار وزارت تعاون، با بیان اینکه واحدهای مشکلدار کشور از ۹۲۷ مورد به ۶۰۶ مورد کاهش یافته است، گفت: مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی مشکلدار در استان ها را در سطح وزارتخانه پیشگیری می کنیم.
وی همچنین به عملکرد ضعیف برخی از دفاتر کاریابی غیر دولتی اشاره کرد و ادامه داد: باید با دفاتر کاریابی غیر دولتی غیر مجاز برخورد شود و این مسئولیت بر عهده استان است.
غریوی اضافه کرد: دفاتر کاریابی غیر دولتی باید معرفی نیروی کار به واحدهای تولیدی را انجام دهند لذا دستگاه های متولی همکاری لازم را داشته باشند تا معرفی نیرو به کارگاه ها و شرکت های تولیدی، صنعتی و خدماتی حتما از طریق دفاتر کاریابی غیر دولتی انجام شود.
خسرو آرنگ، فرماندار آستانه اشرفیه نیز، استان گیلان را دارای ظرفیت های فراوان دانست و اظهار کرد: براساس آمارهای رسمی مرکز آمار نرخ بیکاری استان تک رقمی شده و شاهد مشارکت اقتصادی بالغ بر ۴۱ درصدی هستیم.
وی با اشاره به برنامه دولت برای ایجاد سالانه یک میلیون و ۳۵۰ هزار مورد شغل، تاکید کرد: به دنبال اشتغال پایدار هستیم و باید اعتبارات دولتی را به سمت اشتغال پایدار ببریم.
فرماندار آستانه اشرفیه با بیان اینکه مشکل اقتصاد با تولید و اشتغال حل می شود، گفت: باید به سمت هوشمندسازی، مدیریت منابع اعم از طبیعی و انسانی و مشارکت عمومی برویم و باید همه ظرفیت ها و استعدادها و نیروها و منابع را پای کار بیاوریم تا شرایط اقتصادی کشور ارتقا پیدا کند.
وی با اشاره به پدیده های اقلیمی، جغرافیایی و آب و هوایی در استان های مرکزی اعم از خشکسالی و گرد و غبار و فرونشست و...، عنوان کرد: اغلب مردم به دنبال اسکان در شمال کشور هستند و با سکونت غیر بومی ها مواجه هستیم لذا باید زیرساخت های این جمعیت را فراهم کنیم.
آرنگ خواستار فعال شدن موسسات و دفاتر کاریابی شد و تاکید کرد: با بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی مواجه هستیم و باید اشتغال پایدار و دستمزد واقعی را رقم بزنیم. در این راستا نیازمند توسعه فرهنگ تعاون و راه اندازی تعاونی ها هستیم.
وی تعهد اشتغال شهرستان آستانه اشرفیه طی سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را به ترتیب ۱۴۴۲ و ۱۳۴۰ شغل دانست که شاهد تحقق ۱۰۰ درصدی در سال ۱۴۰۱ و ۱۳۰ درصدی در سال ۱۴۰۲ بودیم و گفت: تعهد اشتغال امسال ۱۲۹۷ شغل است که تاکنون ۸۲ درصد تحقق داشته است.
انتهای خبر/106299/