منطقه ویژه اقتصادی بوشهر به درآمد پایدار رسید
احمد دشتیزاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به بازگشت اراضی تصرفی به منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اظهار کرد: در مجموع ۱۳۴ هکتار اراضی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر که تصرف غیرقانونی شده مورد پیگیری قضایی قرار گرفت و تاکنون ۶۰ هکتار آن رفع تصرف شده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان اینکه این مجموعه بدون هیچ عملیات ساختمانی ۲۵ سند تک برگ مادر با آنان واگذار میشود، ادامه داد: پس از آن به این مجموعه اجازه داده میشود ۹۲۲ سند از اسناد مادر به مساحت ۷۰۰ تا ۷ هزار متر مربع صادر شود.
دشتی با بیان اینکه این اراضی بهصورت غیرقانونی در قالب شهرک گردشگری واگذار شده بود، اضافه کرد: شهرک گردشگری در منطقه صنعتی محدوده منطقه ویژه اقتصادی بوشهر معنا ندارد و در مرحله نخست با مشارکت دستگاه قضایی استان بوشهر اسناد اراضی ۶۰ هکتار یادشده باطل شد و به منطقه ویژه اقتصادی بوشهر برگشت داده شد.
وی با بیان اینکه فرد زمینخوار از مجموعه ۱۳۴ هکتار نیمی از اراضی در اختیار خودش بود و ۵۰ درصد دیگر به افراد دیگر از بستگان نزدیک فرد زمینخوار فروخته بود، گفت: پس از بازگشت ۶۰ هکتار، مجدداً طرح دعوی شد و ۴۳ هکتار دیگر در دادگاه بدوی به نفع منطقه ویژه اقتصادی بوشهر حکم صادر شده است که امید میرود این اراضی هم به بیتالمال برگردد و اسناد تصرفی باطل شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان اینکه علاوه بر این ۱۲ تا ۱۵ هکتار دیگر از این اراضی در دادگاه تجدید نظر بوشهر حکم ابطال اسناد تصرفی صادر شده است، تصریح کرد: ۸ هکتار دیگر از اراضی تصرف باقیمانده است که این اراضی هم طرح دعوی شده که امید میرود همه ۱۳۴ هکتار اراضی تصرفی به بیتالمال برگشت داده شود.
دشتی با بیان اینکه خرید و فروش در اراضی منطقه ویژه توسط سرمایهگذاران ممنوع است، خاطرنشان کرد: این زمینخوار علاوه بر تصرف ۱۱۸ هکتار ۱۶ هکتار دیگر زمین از دیگر سرمایهگذاران خریداری میکند و در مجموع ۱۳۴ هکتار زمین با سند مالکیت تصرف میکند.
وی با بیان اینکه این فرد روی ۲ سند آن در سال ۱۳۹۰ وام ۳۵ میلیارد تومانی از یکی از بانکها دریافت میکند، اضافه کرد: این وام با تبانی بانک مورد نظر بدون مشورت با منطقه ویژه اقتصادی بوشهر مبلغ یاد شده به حساب این زمینخوار واریز میکند و این فرد جزء ابر بدهکاران بانکی است و تاکنون با گذشت ۱۳ سال حتی یک ریال از اقساط خود را پرداخت نکرده است.
انتهای خبر/114520/
- اربعین حسینی رەآوردهای اقتصادی و زیرساختی برای کردستان بە همراە دارد
- سقوط اقتصادی منطقه یورو در ۲۰۲۵
- نرخ تورم بزرگترین اقتصاد اروپا رکورد ۱۱ ماهه را شکست
- گیاهی ۱۵ میلیون ریالی که بعد از فراوری ارزش اقتصادی میلیاردی پیدا میکند
- وفاق ملی، کلید توسعه پایدار اقتصادی؛ چالشها و راهکارها
- توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در هامون در اولویت قرار گیرد
- کمیسیون ماده 100 آسایش مردم را مختل کرده است
- سهم 43.1 درصدی فارغ التحصیلان از جمعیت بیکار کشور
- همتی: پنجره صدور مجوز احیا شد
- هواشناسی ایران403/10/18؛سامانه بارشی شنبه وارد ایران میشود
- لزوم بهرهمندی از رویکرد علمی و تخصصی در زمینه آسیبهای اجتماعی
- مسئولیت اجتماعی نیروگاه اتمی مطالبه جدی بوشهریها
- سهسالگی، سن حضور کودکان در اجتماع/ نقش « دوستان» در روند اجتماعی شدن
- ماجرای حمله زن جوان به روحانی در فروگاه مهرآباد چه بود؟
- مدارس ابتدایی استان تهران روز سه شنبه 18 دی غیرحضوری شد
- زمینههای نهادی، حقوقی و اجتماعی انتخابات تناسبی فراهم است؟
- حمایت از ۹۵۰ کودک با اجرای طرح حمایت اجتماعی همه جانبه فعال از کودکان در موقعیت خیابان
- آسیبهای اجتماعی که دانشآموزان قزوینی با آن درگیر هستند
- 23 هزار میلیارد تومان پاداش معلمان بازنشسته آماده واریز
- تداوم آلودگی هوای تهران در چهارمین روز متوالی