رئیس کمیسیون صنایع گفت: در جهان ثابت شده دولتها نمیتوانند بنگاه دار خوبی باشند. دولت باید دست از تصدیگری بردارد. با ادغام یا تفکیک وزارتخانهها دولت چابک نمیشود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آگاه، رضا علیزاده رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه در نطق میان دستور گفت: هم اکنون جهان در موقعیتی دوگانه و متضاد به سر میبرد که برای بقا، هوشمندی مضاعفی را میطلبد. چهره اول و مشهود جهان، ناآرامی، آشفتگی، گرفتاری در فقر، بحرانهای تغذیه، ناامنی روابط بین الملل و نسل کشی است که نمونه آن در غزه، لبنان، سوریه و بعضی دیگر از جاهای جهان دیده میشود. جامعه جهانی برای مهار این موارد راه حلی ندارد و عاجز است.
نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چهره دوم جهان پیشرفتهای برق آسا در حوزههای ارتباطات صنعت، هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و بسیاری از رشتههای علمی، فلسفی، ریاضی و هنری است. این دو وصف از ما را به هم آوایی، عقلانیت و تیزهوشی فرا میخواند.
وی افزود: نهادهای برنامه ریز، مدیران دولتی، بخشهای خصوصی و عمومی جامعه در این اوضاع و احوال بایستی اقتضائات زمان را بشناسند و برای رهایی از ناترازیها و آشفتگیها در قالب حکمرانی طرحی نو بیندیشند وگرنه بحرانهای بزرگ به هم میرسند و بسیار مخاطره آمیز و خطرناک خواهند بود.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی با اتکا به خداوند متعال و رهنمودهای مقام معظم رهبری و پشتیبانی مردم با استفاده از توان و ظرفیتهای داخلی بحرانهای زیادی را پشت سر گذاشته است و یقینا مشکلات موجود را نیز به نحو احسن مدیریت خواهد کرد ولی آنچه مهم و اهمیت دارد، توجه خاص و همراهی و جلب رضایتمندی مردم است که از طریق حفظ شان و منزلت مردم با بها دادن به خواستههای آنان و ارتقا رفاه عمومی میسر میشود.
علیزاده ادامه داد: بنده به تمام گروهها و جریانات فکری جامعه توصیه میکنم از طرح موضوعاتی که باعث آزردگی روح و روان جامعه شده و موجب ایجاد تفرقه در بین مردم میشود، خودداری کنند. برای رسیدن به اهداف عالیه بویژه حل معضلات اقتصادی جامعه توجه به موارد پیش رو ضروری به نظر میرسد که از جمله آنها؛ تدوین و تصویب استراتژی در حوزههای مختلف مبتلا به جامعه به ویژه در حوزههای اقتصادی و صنعتی با هماهنگی دولت و مجلس، اجرای به موقع تصمیمات راهبردی مهمترین شرط رسیدن به اهداف مورد نظر است، در نظر گرفتن زمان طلایی برای اجرای یک تصمیم باعث میشود بهترین نتیجه حاصل شود در غیر این صورت مصداق نوشداروی بعد از مرگ سهراب است.
وی اضافه کرد: البته اطلاع رسانی و همراه نمودن جامعه از ملزومات موفقیت در اجرایی شدن تصمیمات راهبردی به شمار میرود. مورد سوم اجرای درست و کامل اصل 44 است. در جهان ثابت شده دولتها نمیتوانند بنگاه دار خوبی باشند. دولت باید دست از تصدیگری بردارد. با ادغام یا تفکیک وزارتخانهها دولت چابک نمیشود. چاره کار واگذاری بنگاهها به بخش خصوصی واقعی اهلیت دار و توانمند است.
نماینده مردم ورزقان در مجلس اظهار کرد: با اجرای صحیح اصل 44 ضمن کنترل فساد و رانت در جامعه، دیگر مجبور نخواهیم شد هزینه ناکارآمدی مدیریت دولتی را از بیت المال و جیب مردم پرداخت کنیم. اجرای کامل اصل 44 موجب شتاب بخشیدن به رشد اقتصاد ملی، افزایش رقابت پذیری و کنترل انحصار و افزایش سطح عمومی اشتغال خواهد شد.
انتهایپیام/
انتهای خبر/114736/
- کشف ۲۲۰ میلیارد تومان جرائم اقتصادی در خراسان شمالی
- حفاظت از تالاب به اقتصاد محلی کمک میکند
- حوادث بوئینگ تمامی ندارد، این بار دریملاینر در استرالیا
- وزارت ارتباطات: به اینترنت طبقاتی اعتقادی نداریم
- اربعین حسینی رەآوردهای اقتصادی و زیرساختی برای کردستان بە همراە دارد
- ضرورت پیشبینی درست دولت از تاثیر تصمیمهای اقتصادی بر «سلامت» /بودجه ۱۴۰۴ دارو واقعی دیده شود
- دهکهای 8 تا 10 از طرح نهضت ملی مسکن حذف نمیشوند
- سقوط اقتصادی منطقه یورو در ۲۰۲۵
- نرخ تورم بزرگترین اقتصاد اروپا رکورد ۱۱ ماهه را شکست
- گیاهی ۱۵ میلیون ریالی که بعد از فراوری ارزش اقتصادی میلیاردی پیدا میکند
- مدارس ابتدایی استان تهران چهارشنبه 19 دی غیرحضوری شد
- اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی به حوزه سلامت
- گروگانگیری رشت؛ علامت سؤال بزرگ درباره غیبت 3 ساله دانشآموز
- لزوم بهرهمندی از رویکرد علمی و تخصصی در زمینه آسیبهای اجتماعی
- مسئولیت اجتماعی نیروگاه اتمی مطالبه جدی بوشهریها
- سهسالگی، سن حضور کودکان در اجتماع/ نقش « دوستان» در روند اجتماعی شدن
- ماجرای حمله زن جوان به روحانی در فروگاه مهرآباد چه بود؟
- مدارس ابتدایی استان تهران روز سه شنبه 18 دی غیرحضوری شد
- زمینههای نهادی، حقوقی و اجتماعی انتخابات تناسبی فراهم است؟
- حمایت از ۹۵۰ کودک با اجرای طرح حمایت اجتماعی همه جانبه فعال از کودکان در موقعیت خیابان