معاون بهداری نیروی زمینی سپاه گفت: بیمارستانهای سیار در استفاده از فناوریهای جدید و نو برای ارائه خدمات پزشکی، بدون وابستگی به هیچ خدمات شهری، خوداتکا اداره میشوند.
به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری آگاه، سردار احمد اخوان فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در حاشیه افتتاح بیمارستان سیار تخصصی امام حسین (ع) در کرمانشاه و در حاشیه رزمایش پیامبر اعظم 19 اظهار داشت: راهبرد ما در نظام سلامت نیرو، اقدام به موقع موثر و سریع در ارائه خدمات پزشکی به مردم و رزمندگان در هر شرایطی و هر مکان و هر زمانی با استفاده از سامانههای درمانی سیار تخصصی و فوق تخصصی است.
وی افزود: این سامانهها مبتنی بر ابتکارات، خلاقیت و نوآوری، استفاده از فناوریهای نوین و بهروز رسانی آموزشها، شبکه قوی مدیریت، فرماندهی هوشمندسازی و استفاده از هوش مصنوعی است.
اخوان یادآور شد: در رزمایش پیامبر اعظم 19 نیروی زمینی سپاه با راهاندازی این بیمارستان سیار تخصصی که از امروز خدمات پزشکی به مردم منطقه ارائه میدهد، نمونهای از توانمندی ظرفیتها و قابلیتهایی نیروی زمینی سپاه را به نمایش گذاشتهایم.
معاون بهداری نیروی زمینی سپاه تأکید کرد: در مطالعه، تحقیق، پژوهش و تولید، چه از نظر تجهیزات پزشکی، چه از نظر مدیریت و فرماندهی و چه از نظر آموزشها و شبکه مدیریتی با بهترین سامانه درمانی سیار دنیا رقابت میکند.
وی تاکید کرد: این بیمارستان 253امین بیمارستان سیاری است که نیروی زمینی در مناطقی که مردم نیاز دارند ایجاد شده است و از نظر فرآیند درمان تمام آن اقداماتی که در شبکه امداد بهداشت و درمان در یک بیمارستان ثابت انجام میشود اینجا امکان انجام دارد.
اخوان یادآور شد: ما در هوشمندسازی بیمارستانهای ثابت هم پیشرفتهای خیلی خوبی داشتیم و در استفاده از هوش مصنوعی که جزء حقوق بیمار است، در آیندهای نزدیک در یکی از بیمارستانهای ثابت برای تشخیص و درمان بیماران با استفاده از هوش مصنوعی انشالله یک رونمایی خواهیم داشت که به اطلاع مردم خواهیم رساند.
معاون بهداری نیروی زمینی سپاه گفت: در استفاده از فناوریهای جدید و نو برای ارائه خدمات پزشکی این بیمارستانها بدون وابستگی به هیچ خدمات شهری، خوداتکا اداره میشود. از نظر تامین به هر صورت پشتیبانیهای لازم تلاش شده وابستگی به خدمات شهری نداشته باشند.
وی یادآور شد: در نیروی زمینی سپاه 8 سال است برنامهریزی و تلاش میکنیم و به این اوج افتخار رسیدیم که با بهترین سامانههای درمانی دنیا رقابت میکنیم. یک زمانی سامانههای بیمارستان صحرایی را از خارج وارد میکردیم الان این تکنولوژی در اختیار خود کشور به ویژه نیروی زمینی سپاه است.
اخوان یادآور شد: بیش از 90 درصد تجهیزات پزشکی بیمارستان تولید داخل است و بر این اصل اصرار میورزیم تا حتماً ادامه داشته باشد.
انتهای خبر/115215/
- کشف ۲۲۰ میلیارد تومان جرائم اقتصادی در خراسان شمالی
- حفاظت از تالاب به اقتصاد محلی کمک میکند
- حوادث بوئینگ تمامی ندارد، این بار دریملاینر در استرالیا
- وزارت ارتباطات: به اینترنت طبقاتی اعتقادی نداریم
- اربعین حسینی رەآوردهای اقتصادی و زیرساختی برای کردستان بە همراە دارد
- ضرورت پیشبینی درست دولت از تاثیر تصمیمهای اقتصادی بر «سلامت» /بودجه ۱۴۰۴ دارو واقعی دیده شود
- دهکهای 8 تا 10 از طرح نهضت ملی مسکن حذف نمیشوند
- سقوط اقتصادی منطقه یورو در ۲۰۲۵
- نرخ تورم بزرگترین اقتصاد اروپا رکورد ۱۱ ماهه را شکست
- گیاهی ۱۵ میلیون ریالی که بعد از فراوری ارزش اقتصادی میلیاردی پیدا میکند
- مدارس ابتدایی استان تهران چهارشنبه 19 دی غیرحضوری شد
- اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی به حوزه سلامت
- گروگانگیری رشت؛ علامت سؤال بزرگ درباره غیبت 3 ساله دانشآموز
- لزوم بهرهمندی از رویکرد علمی و تخصصی در زمینه آسیبهای اجتماعی
- مسئولیت اجتماعی نیروگاه اتمی مطالبه جدی بوشهریها
- سهسالگی، سن حضور کودکان در اجتماع/ نقش « دوستان» در روند اجتماعی شدن
- ماجرای حمله زن جوان به روحانی در فروگاه مهرآباد چه بود؟
- مدارس ابتدایی استان تهران روز سه شنبه 18 دی غیرحضوری شد
- زمینههای نهادی، حقوقی و اجتماعی انتخابات تناسبی فراهم است؟
- حمایت از ۹۵۰ کودک با اجرای طرح حمایت اجتماعی همه جانبه فعال از کودکان در موقعیت خیابان