جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
الجمعة ١١ ذی‌القعده ١٤٤٦
Friday 09 May 2025
متن خبر

تهرانی‌ها سال گذشته ۹۴ میلیارد تومان زکات به کمیته امداد دادند

چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
تهرانی‌ها سال گذشته ۹۴ میلیارد تومان زکات به کمیته امداد دادند

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به میزان زکات جمع‌آوری شده، گفت: عملکرد ما در سال ۱۳۹۹، ۶۴ میلیارد تومان بوده است که به لطف خدا در سال ۱۴۰۰ این رقم به ۹۴ میلیارد تومان رسید.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آگاه، ابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به میزان زکات جمع‌آوری شده، گفت: عملکرد ما در سال ۱۳۹۹، ۶۴

میلیارد تومان بوده است که به لطف خدا در سال ۱۴۰۰ این رقم به ۹۴ میلیارد تومان رسید.

رپنچی در همایش طلایه داران زکات با بیان اینکه عملکرد ما در سال ۱۳۹۹، ۶۴ میلیارد تومان بوده است، گفت: به لطف خدا در سال ۱۴۰۰ این رقم به ۹۴ میلیارد تومان رسید و رشد ۴۷ درصدی داشتیم.

بلافاصله بعد از جمع آوری فطریه، طی ۲۴ ساعت، آن را به جامعه هدف که قبلا شناسایی شده (به حساب خانواده‌های هدف) واریز می کنیم و این، همگرایی بیشتری را می‌طلبد.

وی با اشاره به زکات فطره گفت: نسبت به سال ۹۹ حدود ۶۵ درصد رشد داشتیم.

وی با بیان اینکه در بحث زکات واجب نسبت به کشور، رشد خوبی داشتیم و مقام اول را کسب کردیم، گفت: شبکه سازی و تبلیغات ما بسیار ضعیف بوده که از استاندار می‌خواهیم در بحث تبلیغی کمک کنند.

انتهای خبر/12966/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر