چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴
الأربعاء ١٨ شوال ١٤٤٦
Wednesday 16 April 2025
متن خبر

مسئولان باید در راستای حمایت از فعالان اقتصادی گام بردارند

دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴
مسئولان باید در راستای حمایت از فعالان اقتصادی گام بردارند

مسئولان باید در راستای حمایت از فعالان اقتصادی گام بردارند

ذبیح‌الله خدائیان دوشنبه ۲۵ فروردین در دیدار با فعالان اقتصادی این شهرستان ملایر، بر ضرورت رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی و حمایت از سرمایه‌گذاران تأکید کرد.

خدائیان اظهارکرد: امنیت اقتصادی تنها به معنای مقابله با ضرب و جرح نیست، بلکه به این معناست که سرمایه‌گذار احساس کند در هر شهرستانی که سرمایه‌گذاری می‌کند، سرمایه‌اش در امنیت بوده و مسئولان از او حمایت می‌کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه ایجاد مانع برای سرمایه‌گذاران و شکست آنان می‌تواند منجر به ناامنی شده و سرمایه‌گذاران بعدی را دلسرد کند، گفت: اگر ما از سرمایه‌گذاران دعوت کرده و تلاش کنیم، طبیعتاً دیگران نیز برای سرمایه‌گذاری در آن شهرستان یا منطقه ترغیب خواهند شد.

وی تشکیل کارگروهی با محوریت دادگستری استان را پیشنهاد داد تا مصوبات سفر در زمینه‌های مختلف از جمله پیگیری اعطای تسهیلات، اجرای قانون جهش تولید مسکن و قانون فرزندآوری را پیگیری کند، همچنین قول مساعد داد که موارد نیازمند پیگیری در سطح تهران را از طریق وزارتخانه‌ها دنبال خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد که در پایان سفر، فعالان اقتصادی از اقدامات انجام شده رضایت داشته باشند.

یکی از چالش‌های تولیدکنندگان موضوع بانک‌ها و تسهیلات است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: یکی از چالش‌های همیشگی تولیدکنندگان موضوع بانک‌ها و تسهیلات است، بر همین اساس، هفته گذشته جلسه‌ای را با مدیران عامل بانک‌های کشور برگزار کردیم و مسائل و مشکلات جمع‌آوری شده در سفرهای استانی در ارتباط با بانک‌ها را با ایشان در میان گذاشتیم.

خدائیان خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی به عنوان یک دستگاه نظارتی، تکالیف قانونی تمامی دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر تولید را احصا کرده و نظارت خواهد کرد تا این دستگاه‌ها به وظایف خود در حمایت از تولید عمل کنند.

وی افزود: بازرسان سازمان در سراسر کشور موانع موجود بر سر راه تولید را شناسایی کرده و برای رفع آن‌ها تلاش خواهند کرد و مراتب را به مسئولین مربوطه منعکس خواهند کرد.

این مقام مسئول بیان کرد: مقرر شد کارگروهی تحت عنوان کارگروه پولی و بانکی با حضور مدیران عامل یا نمایندگان بانک‌ها و همکاران ما در سازمان بازرسی تشکیل شود تا پیگیری کنیم مواردی که بانک‌ها می‌توانند در امر تولید به فعالان اقتصادی کمک کنند، تسریع شود و میزان تسهیلات اعطایی به فعالان اقتصادی و بنگاه‌های اقتصادی افزایش یابد تا آن‌ها بتوانند نسبت به واردات، تهیه ماشین‌آلات و مواد اولیه و تامین سرمایه در گردش مورد نیاز خود اقدام کنند و این موانع از طریق بانک‌ها برطرف شود.

به گزارش آگاه؛ امروز ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در حاشیه سفر رئیس قوه قضائیه به استان همدان و به عنوان نماینده ویژه  به ملایر سفر کرد.

دوشنبه،۲۵ فروردین ماه در ابتدای حضور خدائیان، عطر افشانی گلزار شهدای گمنام بام ملایر با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور و حضور وی در منزل شهیدان عبدالله و محمد عابدینی، انجام شد.

برگزاری شورای اداری شهرستان ملایر به ریاست ذبیح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور با هدف بررسی مشکلات سرمایه‌گذاران و واحدهای تولیدی و رفع موانع پیش روی سرمایه‌گذاران در ادامه صورت پذیرفت‌، ساخت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین و پیگیری مشکلات این حوزه از دیگر مواردی است که در این جلسه بررسی شد.

همچنین در ادامه نشست بررسی مشکلات واحدهای تولیدی با حضور ذبیح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور و تعدادی از مدیران عامل واحدهای تولیدی ملایر نشست بررسی و گره‌گشایی از مشکلات این واحدهای تولیدی برگزار شد.

انتهای خبر/152823/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر