اقدام فرهنگی و مهربانانه باشگاه رسانه ورزش مازندران در جمع سالمندان
مهدی رضی -مدیرعامل باشگاه رسانه ورزش مازندران- شنبه ۳۰ فروردین درباره این اقدام فرهنگی اظهار کرد: باشگاه رسانه ورزش مازندران با سابقهای ۱۵ ساله در حوزه فرهنگسازی، همواره در تلاش بوده تا علاوه بر برگزاری فعالیتهای ورزشی، در اقدامات اجتماعی و خیرخواهانه پیشگام باشد. بازدید از این مجموعه و حضور در جمع سالمندان، نشاندهنده تعهد ما به ترویج فرهنگ مهربانی و خدمت به جامعه است.
رضی در ادامه افزود: یکی از اصلیترین اهداف باشگاه رسانه ورزش مازندران، ایجاد امید، اتحاد و ارتباط میان نسلهاست. این مسیر فرهنگی، با توجه ویژه به سالمندان، همچنان ادامه خواهد داشت و تلاش میکنیم لحظات ارزشمند را برای این عزیزان فراهم کنیم.
اعضای باشگاه در این دیدار، با تقدیم هدایای نمادین و برگزاری ساعات شاد، بار دیگر پیام مهر و همراهی را به نمایش گذاشتند. این اقدام فرهنگی بیانگر تعهد باشگاه رسانه ورزش مازندران به رسالت اجتماعی و انسانی خود در حوزه حمایت از اقشار مختلف جامعه است.
به گزارش آگاه به نقل از روابط عمومی باشگاه ورزشی رسانه مازندران، در بخش پایانی این روز پرخاطره، اعضای باشگاه به فریدونکنار رفتند و در یک دیدار دوستانه فوتبال با تیم منتخب این شهر، پیروزی سه بر دو را به دست آوردند و روزی پر از نشاط و همبستگی را رقم زدند.
انتهای خبر/154398/
- ساعت کاری جدید بانکها اعلام شد
- ثبتنام جاماندگان نهضت ملی مسکن پس از تأمین زمین
- ضرورت ایجاد بازارچههای دائمی در تقویت اقتصاد محلی
- زیستفناوری محور توسعه استانهای ساحلی و عامل جهش اقتصادی کشور
- حفظ و احیای صنایع دستی خراسان جنوبی؛ از هنرهای سنتی تا توسعه اقتصادی
- ادامه صادرات نفت در بالاترین سطح با وجود تحریمها
- بازدید وزیر ارتباطات از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران
- وزیر نیرو: قطعی های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است
- تحول اقتصادی کشور با اتصال خط ریلی اینچهبرون به شاهرود
- صنعتگران فولاد پیشآهنگ توسعه و اقتصاد کشور هستند
- آزادی پارادوکس زندگی خوابگاهی/ نظم ابزاری برای رشد اجتماعی دانشجویان
- تعطیلی ادارات شهرستانهای تهران در روزهای پنجشنبه
- تأمین اجتماعی نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است
- ضرورت شتاب در روند اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ
- ارتقای بهرهوری در صنعت آب؛ مسئولیت اجتماعی و ملی است
- رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، نیاز به منابع پایدار و همراهی دولت دارد
- ارزبری300میلیون دلاری مشتقات پلاسما/هدفگذاری برای خودکفایی
- وجود 23000بیمار تالاسمی در کشور/مرگ 1350نفر در پی تحریم دارو
- واکسن HPV ایرانی وارد بازار شد
- برگزاری هشتمین نکوداشت «روز شهرکرد» با ۴۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی