وزیر علوم درباره تأخیر در انتصاب و تأیید رؤسای برخی دانشگاهها و آخرین وضعیت بازنگری سهمیههای کنکور توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آگاه، حسین سیماییصراف وزیر علوم در حاشیه نشست با رؤسا و سرپرستان جدید دانشگاهها در جمع خبرنگاران درباره وضعیت صدور احکام سرپرستان جدید و علت طولانی شدن روند تبدیل احکام سرپرستان به ریاست اظهار داشت: اگر همهچیز در این روند در اختیار وزارت علوم بود که این کار یک هفته انجام میشد ولی برای نصب رئیس دانشگاه با توجه به حساسیتی که وجود دارد یک نظامات حقوقی و فرآیند قانونی دیده شده است که این فرآیند از وزارت علوم شروع میشود.
وی در توضیح این فرآیند گفت: پس از بررسیها و انتخابت نامزد ریاست دانشگاه برای تبدیل این افراد به ریاست دانشگاه باید از چند مرجع استعلام بگیریم که این روند زمانبر است.
وزیر علوم با بیان اینکه معرفی و انتصاب سرپرستان پس از نتایج استعلامات صورت میگیرد، افزود: این افراد برای اینکه در جایگاه ریاست قرار گیرند، طبق قانون باید چند ماهی از عملکردشان بگذرد تا کمیته انتصاب شورایعالی انقلاب فرهنگی بتواند در مورد آنها قضاوت کند و ارزیابی لازم را داشته باشد.
سیماییصراف گفت: این دوره نیز مدت دو و یا سه ماه یا بیشتر طول میکشد. در کمیته انتصابات شورایعالی انقلاب فرهنگی گاهی در مورد بعضی موارد و سرپرستان بحث و نظر و گفتگو میشود و از ما مهلت میخواهند و زمانی را میطلبد، یک انتصاب که میتواند در یک هفته انجام شود، ممکن است 6 ماه زمان برد.
وی درباره عبور زمان سرپرستی و مهلت قانونی 6ماهه برخی از سرپرستان دانشگاهها مانند دانشگاه تهران اظهار داشت: درست است ولی در امور عمومی و تصدیهای حوزه عمومی تا وقتی که رئیس جدید نیامده است، افراد منصوبشده و متصدی امر عمومی باید وظایف خود را ادامه دهد. در گذشته مواردی را داشتیم که چهار سال سرپرست و یا بالای دو سه سال سرپرست بودند و وضعیت آنها مشخص نبود.
وزیر علوم گفت: البته ما این موارد را نمیپسندیم و حتماًً در اسرع وقت تعیین تکلیف خواهند شد ولی در برخی موارد منتظر تصمیمات نهادهای خارج از وزارت علوم هستیم، البته انصافاً کسانی را که ما بهعنوان سرپرست منصوب کردیم از همان روز اول مثل رئیس عمل کردند بدون هیچگونه کمکاری عمل کردند.
آخرین وضعیت آییننامه ارتقا
وی درباره وضعیت آییننامه ارتقای اعضای هیئت علمی نیز گفت: ما یک بازنگری خیلی جدی در این زمینه داریم، شاید بیش از 2000 نفرساعت روی آییننامه کار شده است و آوردههای جدیدی دارد.
وزیر علوم گفت: نهایتاً تا نیمه اردیبهشت ماه نسخه ما نهایی میشود. ارتقایی که ما برای استاد حوزه علوم انسانی انتظار داریم، نحوه ارتقا و یا نحوه ارتقا با استادی که در حوزه فنیمهندسی هست، حتماً باید متفاوت باشد.
وی اضافه کرد: ما در مؤلفههای ارتقا ارتباط با صنعت، مسئولیت اجتماعی و نقش استاد در امور فرهنگی، اخلاقی و دستگیری از دانشجویان را دیدیم.
آخرین وضعیت بازنگری سهمیههای کنکور
وزیر علوم گفت: پیشنویس سند را آماده کردیم و به شورایعالی انقلاب فرهنگی تحویل دادیم که باید بررسی شود.
وی افزود: این سند باید در صحن شورایعالی انقلاب فرهنگی بررسی شود، این سند را خدمت آقای رئیس جمهور دادیم.
وزیر درباره خوابگاههای متأهلی تاکید کرد: طی دو سال حداقل 5000 خوابگاه متأهلی را تحویل میدهیم، 30 هزار خوابگاه پیشبینی کردیم که باید ببینیم طی 4 سال چهمقدار آماده میشود.
ادامه دارد... .
انتهای خبر/154998/
- ساعت کاری جدید بانکها اعلام شد
- ثبتنام جاماندگان نهضت ملی مسکن پس از تأمین زمین
- ضرورت ایجاد بازارچههای دائمی در تقویت اقتصاد محلی
- زیستفناوری محور توسعه استانهای ساحلی و عامل جهش اقتصادی کشور
- حفظ و احیای صنایع دستی خراسان جنوبی؛ از هنرهای سنتی تا توسعه اقتصادی
- ادامه صادرات نفت در بالاترین سطح با وجود تحریمها
- بازدید وزیر ارتباطات از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران
- وزیر نیرو: قطعی های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است
- تحول اقتصادی کشور با اتصال خط ریلی اینچهبرون به شاهرود
- صنعتگران فولاد پیشآهنگ توسعه و اقتصاد کشور هستند
- آزادی پارادوکس زندگی خوابگاهی/ نظم ابزاری برای رشد اجتماعی دانشجویان
- تعطیلی ادارات شهرستانهای تهران در روزهای پنجشنبه
- تأمین اجتماعی نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است
- ضرورت شتاب در روند اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ
- ارتقای بهرهوری در صنعت آب؛ مسئولیت اجتماعی و ملی است
- رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، نیاز به منابع پایدار و همراهی دولت دارد
- ارزبری300میلیون دلاری مشتقات پلاسما/هدفگذاری برای خودکفایی
- وجود 23000بیمار تالاسمی در کشور/مرگ 1350نفر در پی تحریم دارو
- واکسن HPV ایرانی وارد بازار شد
- برگزاری هشتمین نکوداشت «روز شهرکرد» با ۴۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی