دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت تدوین سند جامع و راهبردی توسعه صنعت پلاسما تاکید کرد و گفت: همانطور که صنعت نانو با یک برنامهریزی دقیق طی دو دهه به جایگاه جهانی رسید، میتوان با ایجاد ستاد توسعه پلاسما این حوزه را نیز به جایگاهی مناسبی رساند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آگاه، حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در جمع مدیران و دستاندرکاران شرکت پالایش و پژوهش خون، با اشاره به اهمیت این صنعت زیربنایی و نقش آن در کاهش وابستگی دارویی کشور، گفت: شرکت پالایش خون یکی از پروژههای مهم زیرساختی کشور است که میتواند در حوزه سلامت و درمان نقش تعیینکنندهای ایفا کند. خوشبختانه با همت جهادی مدیران جدید، این مجموعه که پیش از این به دلیل بی تدبیری دچار رکود شده بود، احیا شده و مسیر رشد و بالندگی را پیش گرفته است.
وی در ادامه چند پیشنهاد مهم برای توسعه و تثبیت این صنعت ارائه کرد و ادامه داد: با توجه به بازنگری نقشه جامع علمی کشور که بخش سلامت آن توسط فرهنگستان علوم پزشکی تدوین میشود، لازم است متنی در خصوص ضرورت راهاندازی پالایشگاه ملی پلاسما تهیه شود تا در این سند ملی گنجانده شود. این اقدام، دستگاههای اجرایی را ملزم به حمایت و اجرا خواهد کرد.
پیشبینی بودجه در لایحه 1405
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این موضوع باید در برنامه و بودجه سال آینده کشور گنجانده شود. پیگیریهای لازم از طریق کمیتههای تلفیق بودجه با همکاری سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار گیرد.
تدوین سند راهبردی حوزه پلاسما
وی بر ضرورت تدوین سندی جامع و راهبردی برای توسعه صنعت پلاسما در افق 20 سال آینده تاکید کرد و گفت: همانطور که صنعت نانو با یک برنامهریزی دقیق طی دو دهه به جایگاه جهانی دست یافت، میتوان با ایجاد ستاد توسعه پلاسما ذیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این حوزه را نیز به جایگاهی مناسبی رساند.
جذب خیرین سلامت
خسروپناه همچنین به اهمیت مشارکت خیرین در توسعه این صنعت اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای خیرین سلامت کشور، پیشنهاد میشود بنیاد مردمی نظام نیکوکاری راهاندازی شود تا این مشارکتها ساختارمند و هدفمند شود. دعوت از خیرین به ویژه در جلسات منظم میتواند به جذب سرمایههای مردمی کمک کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان ضمن تشکر از مدیران شرکت پالایش خون و تاکید بر لزوم پیگیری مستمر این برنامهها، اعلام کرد: دکتر محمدی خادم علیزاده از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی مامور شدهاند که این پیشنهادات را عملیاتی کنند. همچنین مقرر شد یک سند تلفیقی با مشارکت دستگاههای ذیربط تدوین شود و پس از تایید وزیر بهداشت، ارائه شود.
انتهای خبر/157670/
- یکی از راه های رشد اقتصادی، خروج از تک محصولی است
- ساعت کاری جدید بانکها اعلام شد
- ثبتنام جاماندگان نهضت ملی مسکن پس از تأمین زمین
- ضرورت ایجاد بازارچههای دائمی در تقویت اقتصاد محلی
- زیستفناوری محور توسعه استانهای ساحلی و عامل جهش اقتصادی کشور
- حفظ و احیای صنایع دستی خراسان جنوبی؛ از هنرهای سنتی تا توسعه اقتصادی
- ادامه صادرات نفت در بالاترین سطح با وجود تحریمها
- بازدید وزیر ارتباطات از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران
- وزیر نیرو: قطعی های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است
- تحول اقتصادی کشور با اتصال خط ریلی اینچهبرون به شاهرود
- بازدید اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس از بزرگترین گلخانه خاورمیانه
- آیین گلغلتان، پاسداشت سنتهای اصیل و تزریق نشاط اجتماعی است
- آزادی پارادوکس زندگی خوابگاهی/ نظم ابزاری برای رشد اجتماعی دانشجویان
- تعطیلی ادارات شهرستانهای تهران در روزهای پنجشنبه
- تأمین اجتماعی نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است
- ضرورت شتاب در روند اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ
- ارتقای بهرهوری در صنعت آب؛ مسئولیت اجتماعی و ملی است
- رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، نیاز به منابع پایدار و همراهی دولت دارد
- ارزبری300میلیون دلاری مشتقات پلاسما/هدفگذاری برای خودکفایی
- وجود 23000بیمار تالاسمی در کشور/مرگ 1350نفر در پی تحریم دارو