آماری از آسیبهای اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد / مبارزه باآسیبها در اولویت قرار گیرد
آماری از آسیبهای اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد / مبارزه باآسیبها در اولویت قرار گیرد
یدالله رحمانی شنبه ۲۰ اردیبهشت در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان افزود: باید کانونهای آسیبهای اجتماعی شناسایی شده و مورد توجه باشد و برای پیشگیری، کنترل و مواجهه با آسیبهای اجتماعی، راهکارهای مختلف و خاص نوع آسیب قابل ارائه باشد.
وی اظهار کرد: اهمیت مسائل اجتماعی از این جهت مهم است که ابتدا باید آسیبشناسی کنیم تا شناخت کامل از مسائل داشته باشیم و سپس راهکار ارائه دهیم و در نهایت تدابیر لازم را بهکار گیریم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: با توجه به گزارشهایی که ارائه شد در برخی موارد آسیبها نگران کننده است و بنابراین باید بصورت خیلی جدی به موضوع بپردازیم.
رحمانی با بیان اینکه، بسیاری از رنجها و مشکلاتی که دامنگیر مردم و جامعه میشوند، ناشی از پیامد آسیبها و معضلات اجتماعی است، تصریح کرد: ظرفیتهای جامعه در حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی باید در کنترل آسیبها بیشتر فعال باشند.
وی با بیان اینکه به دستگاههای اجرایی در شورای برنامهریزی تکلیف کردیم راهکارهای پیشنهادی و برنامه عملکردی یا عملیاتی ۱۴۰۴ را در این خصوص ارائه دهند، ادامه داد: در جلسه شورا قرار شد تا پایان فروردین ماه همه دستگاههای اجرایی برنامههای خودشان را ارائه دهند تا اعضای کارگروه از دل این برنامهها راهبرد ارائه کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: به لحاظ آماری در حوزه آسیبهای اجتماعی، نگاه مقایسهای از وضعیت موجود و شاخصهای عملکردی سنوات گذشته و متوسط شاخصهای کشور داشته باشیم و با تحلیل مسائل طرح و راهکار ارائه دهیم.
رحمانی اظهار کرد: دستگاههای اجرایی در یک فرصت دو هفتهای آخرین گزارشات آسیبهای اجتماعی وضعیت موجود را به صورت تحلیلی همراه با راهکار ترمیمی و هدفگذاری شده که کجای کاریم و آینده باید به کجا برسیم را ارائه دهند تا برای پیشگیری، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در دستور کار استان قرار گیرد.
وی اظهار کرد: گسترش آسیبهای اجتماعی ظرفیتهای مادی و معنوی و نیروی انسانی که بهترین سرمایه های جامعه هستند را از بین میبرد و در برخی موارد تبدیل به بحران میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت و راهکارهای ایجاد نشاط اجتماعی تاکید و افزود: نشاط اجتماعی در راستای پیشگیری آسیبهای اجتماعی مؤثر بوده که دستگاههای فرهنگی در این خصوص برنامهریزی کنند.
رحمانی ادامه داد: شاید برخی از آسیبهای اجتماعی در جوامع مختلف امری طبیعی باشد اما برای جامعه دینی ما ضد ارزش باشد، باید با راهکار علمی و عملی نسبت به پیشگیری و جلوگیری از گسترش آنها اقدام شود. اگر هدفگذاری کنیم باید بخوبی پیگیری کنیم و استمرار در کار، راه رسیدن به هدف است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: باید همه مصوبات جلسه قبل را مرور و پیگیری کنیم تا اینکه تصمیمهای گرفته شده مسیرهای آن هموار شود و به هدف خواسته شده برسیم.
همچنین خدادوست موسوی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: خودکشی، اعتیاد، طلاق، جرم و جنایت، خشونت، حاشیه نشینی، فقر و بیکاری مهمترین آسیبهای اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمدند.
وی افزود: تعلیم و تربیت، تقویت بنیان خانواده، ایجاد فرصتهای شغلی، حمایت از گروههای آسیبپذیر، پیشگیری و آموزش از مهمترین راههای پیشگیری و کاهش این آسیب هاست.
موسوی اظهار کرد: در سال گذشته هزار و ۶۶۷ طلاق در این استان ثبت شده است که در واقع ۳۶ درصد ازدواج های این استان به طلاق انجامیده است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: ۱۶۸ هزار ۹۸۲ دانش آموز دختر و پسر در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۸۹۶ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل در این استان شناسایی شده است.
موسوی تصریح کرد: بیشترین دانش آموزان بازمانده از تحصیل استان در شهرستانهای بویراحمد گچساران و دهدشت بودند و دلیل بازمانده از تحصیل این دانش آموزان بیماری، معلولیت، وضعیت توان جسمی و مسائل فرهنگی بوده است.
وی ادامه داد: ضریب شیوع اعتیاد در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲.۳ در حالی که این وضعیت در سطح کشور ۵ است، ضریب شیوع اعتیاد در دانشآموزان استان کهگیلویه و بویراحمد ۱.۵ و در سطح کشور ۲.۲ بوده و این ضریب در بین دانشجویان کشور ۴.۷ و در بین دانشجویان استان نیز ۴.۷ است و همچنین ۱۴۹ مرکز ترک اعتیاد در استان کهکیلویه بویراحمد فعالیت دارند.
موسوی با اشاره به آمار معتادان متجاهر گفت:استان کهگیلویه و بویراحمد با 100 معتاد اینچنینی نسبت به سایر استانهای کشور کمترین تعداد را دارد.
وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ بیشترین سرقت را در استان کهگیلویه و بویراحمد داشته ایم. بیشترین میزان کشفیات مواد مخدر در این استان در سال ۱۴۰۰ بوده است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: حدودسه هزار و ۴۰۰ اتباع بیگانه در سال ۱۴۰۰ از استان کهگیلویه و بویراحمد جمع آوری و تحویل مرز شدهاند.
موسوی افزود: هزار و هفت مورد طلاق در سال ۱۳۹۱ در استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت شده، این آمار در حالی است که در سال گذشته، دو هزار و 27 مورد بوده است. همچنین هشت هزارو ۹۳۴ فقره ازدواج در سال ۱۳۹۱ در استان داشتیم که این آمار در سال گذشته پنج هزار و ۳۶۲ مورد بوده است.
وی بیان کرد: ۳۸۴ تشکل مردم نهاد در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و خیریه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این نشست گفت: در سال ۱۴۰۴ ما هیچ فعالیتی را بدون داشتن طرح و برنامه از دستگاهها نخواهیم پذیرفت، اجرایی طرح پژوهشی خودکشی توسط دانشگاه علوم پزشکی باید در دستور کار قرار گرفته که سایر دستگاهها به کمک این دستگاه بیایند.
وی افزود: از این به بعد هر دستگاه اجرایی به میزان مأموریتی که دارد باید طرح را ارائه دهد تا بعد از مصوب شدن در کارگروه فرهنگی و اجتماعی حمایت شود، انتظار از مدیران استان ارائه برنامهای یکساله به جهت کنترل و کاهش در حوزههای مختلف آسیبهای اجتماعی است.
به گزارش آگاه، محمدی بیان کرد: انشاءالله بتوانیم با رایزنیها در کشور و استان بتوانیم اعتبارات لازم جهت اجرایی طرح های پژوهشی آسیبهای اجتماعی را فراهم خواهیم کرد.
انتهای خبر/162187/
- سفر مقام ترکمنستان به گلستان برای توسعه همکاریهای اقتصادی و فرهنگی
- مناطق آزاد؛مسکن لوکس برای غریبهها،حاشیهنشینی برای بومیها؟
- دوره صنعتی کاربردها و مزایای اقتصادی و تجاری فناوری نانو در صنایع پلیمر و پلاستیک
- آمادگی قزوین برای همکاری گردشگری و اقتصادی با تاجیکستان
- حقالثبت 6 میلیاردی، سرعتگیر جدید نهضت ملی مسکن میشود؟
- جذب 100 هزار نفر در آزمون استخدامی دولت
- رفع تعهد ارزی صادرات فرش دستباف تسهیل شد
- سهم مالیات در تامین منابع بودجه به 50 درصد رسید
- مصادیق مخل کسب و کار در استان مرکزی به اداره کل امور اقتصاد و دارایی منعکس شود
- جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در 1404
- آماری از آسیبهای اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد / مبارزه باآسیبها در اولویت قرار گیرد
- پیگیری احداث مدارس جدید پایتخت در جلسه فوری استانداری تهران
- 143 مسموم و یک فوتی بر اثر مصرف قارچهای سمی
- مرگ 68 قلاده یوز از سال 1380 تاکنون
- کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند آموزش است
- آمار سرخک در آمریکا از 1000 نفر گذشت/شیوع گسترده در 11 ایالت
- پذیرش بدون کنکور 3000 دانشآموز در دانشگاه فرهنگیان از مهر
- فوت 102 نفر بر اثر غرقشدگی/ دریاها بیشترین محل غرقشدن
- استفاده از ترکیبات گیاه شاهدانه در صنایع بهداشتی و دارویی
- سرپرست حجاج ایرانی عازم سرزمین وحی شد