اقتصاد دریامحور مطالبه اول در تصمیمات اجرایی احکام قوانین بالادستی است
سعید رحمتزاده افزود: این توفیق را پیدا کردیم که با همراهی همکاران نماینده و اعضای ارجمند فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد اقتصادی ویژه مجلس شورای اسلامی در جمع مردم بافرهنگ و خونگرم استان سیستان و بلوچستان باشیم.
رئیس فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد گفت: چابهار، نگین درخشان سواحل جنوب ایران، این روزها بیش از همیشه در مسیر توسعه و تحول قرار گرفته است؛ جایی که طبیعت بکر، موقعیت استراتژیک و تلاش مردمانش نویدبخش آیندهای روشن برای تجارت، گردشگری و اقتصاد دریا محور کشور است.
وی افزود: در بازدیدهای نظارتی مجلس شورای اسلامی خود به صورت میدانی پیگیر این شدیم که ظرفیتها و مطالبات و مشکلات منطقه آزاد چابهار را از نزدیک به همراه همکاران از طرف مدیران زحمتکش و سرمایهگذاران این منطقه بشنویم.
وی خاطرنشان کرد: بازدید ما تاکنون از دو آب شیرین کن شرکتهای تامین آب و صنایع و معادن( ایمواسکو) و پتروشیمی نگین مکران، منطقه گردشگری کوههای مریخی و منطقه صید و صیادی بریز و پسابندر بوده است.
رحمتزاده تصریح کرد: منطقه بریس از حوزه دشتیاری طبیعتاً ساحل جنوب به ویژه در این منطقه ظرفیتهای فوقالعادهای دارد که مورد تاکید قوانین بالادستی به ویژه قانون هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد: ظرفیتهای این جغرافیا برای برقراری ارتباط با کشورهای همسایه به خصوص که در ساحل اقیانوس هند به سر میبریم فراوان است و قابلیت فعال شدن دارد.
رحمت زاده اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی از ظرفیت قانونگذاری و پرسشگری و مطالبه گری خود در سال ۱۴۰۴ که سال سرمایهگذاری برای تولید است حتماً در کنار مناطق آزاد به ویژه منطقه مکران است.
وی با توجه به اینکه منطقه آزاد چابهار میتواند اقتصاد کشور را بهبود بخشد و دروازه ورودی بسیاری از بازرگانیها و رونق اقتصاد کشور باشد، بیان کرد: از افرادی که در این منطقه به ظاهر دورافتاده و با فرهنگ و تمدن غنی نهایت تلاش و خدمت خود را میکنند که سهم تولید داخلی را در اقتصاد کشور بالا ببرند سپاسگزاریم ما هم از ظرفیتهای مجلس در پشتیبانی از آنها کوتاهی نخواهیم کرد.
رئیس فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ظرفیتهایی که قانونگذاری برای رونق اقتصاد کشور فراهم کرده اولویت به اقتصاد دریا محور است طبیعتاً ظرفیت بندر چابهار جزو اولویتهای دولت جمهوری اسلامی است.
رحمتزاده خاطرنشان کرد: اقتصاد دریا محور اولویت اول و مطالبه اول در تصمیمات اجرایی در احکام قوانین بالادستی است و توجه به سرمایهگذاری میتواند قانونگذاری را به مرحله عمل برساند.
وی ادامه داد: با تاکیدات مقام معظم رهبری و به واسطه کوریدور شمال و جنوب میتواند با فعال سازی این کوریدور موقعیت ممتازی را برای جمهوری اسلامی در بازرگانی فراهم کند.
انتهای خبر/168261/
- مشکلات اقتصادی مانع اجرای نیروگاههای خورشیدی در کوهسرخ
- رونق اقتصادی خراسان جنوبی از مسیر اشتغال پایدار میگذرد
- برخورد قاطع فراجا با شوتیها و اخلالگران اقتصادی
- قاطعانه با اخلالگران اقتصادی و شوتیها برخورد میکنیم
- نهضت ملی مسکن 850 هزار متقاضی موثر دارد
- روایت سفر/ از همراهی استاندار سیستان و بلوچستان با رئیسجمهور در عمان تا گشایشهای اقتصادی و فرهنگی
- تکرار رفتارهای غیرشفاف اسنپتریپ؛ پیامکی برای فریب مسافر؟
- پرداخت وام ودیعه به 956 هزار مستاجر طی 4 سال اخیر
- هواشناسی ایران1404/3/8؛ رگبار و رعدوبرق در 9 استان
- جایزه اثرگذاری اقتصادی- اجتماعی به محصولات نانویی اعطا میشود
- اربعین یک تحول عمیق انسانی و اجتماعی است
- لزوم ارتقاء منزلت اجتماعی فراجا
- سود ارتباطات حسنه ایران و عربستان برای منطقه وجهان اسلام است
- سازمان ثبت علت تاخیر در اجرای قانون الزام را اعلام کند
- زلزله 5.1 ریشتری در کرمان/خسارتی گزارش نشد
- دستیاران پزشکی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار میگیرند
- اژهای: قراردادهای حاکمیتی نباید با تغییر دولتها مخدوش شوند
- «امتناع اجتماعی» تهدیدی برای انسجام ملی است
- واکنش رئیس سازمان حج و زیارت به بازداشت یک زائر
- شکار قانونی کمتر از 6 درصد؛ تضمین حفظ حیات وحش در قرقها