دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴
الاثنين ٢٨ ربیع‌الثانی ١٤٤٧
Monday 20 October 2025
متن خبر

ادامه پیگیری‌های حقوقی هلال‌احمر درباره هدف قرار دادن امدادگران در مجامع بین‌المللی

شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴
ادامه پیگیری‌های حقوقی هلال‌احمر درباره هدف قرار دادن امدادگران در مجامع بین‌المللی
رئیس جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد روند پیگرد حقوقی علیه رژیم صهیونیستی به دلیل هدف قرار دادن امدادگران ایرانی در جریان تجاوز ۱۲ روزه به ایران همچنان در حال پیگیری است و مستندات مربوط به این حملات برای نهادهای بین‌المللی ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری آگاه، دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، در نشست «پاسخ حقوقی به تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به ایران» که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، با تأکید بر ضرورت حمایت از اصول حقوق بشردوستانه گفت که بی‌طرفی به معنای سکوت در برابر جنایت نیست و آنچه در جنگ ۱۲ روزه رخ داد، نقض آشکار این اصول بود.

وی افزود که جمعیت هلال‌احمر تمامی مستندات مربوط به حملات رژیم صهیونیستی علیه امدادگران و مراکز درمانی را گردآوری کرده و شکایت رسمی علیه عاملان این جنایات تنظیم کرده است. به گفته کولیوند، مهاجمان بدون تمایز میان نظامی و غیرنظامی، حتی آمبولانس‌ها و مراکز درمانی را هدف قرار دادند که این اقدام مصداق روشن نقض حقوق بشردوستانه محسوب می‌شود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به لزوم توجه جامعه جهانی به عدالت کیفری و عدالت ترمیمی اعلام کرد که مستندات این جنایات به کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و دیوان بین‌المللی کیفری ارسال شده است و پیگیری حقوقی شهادت پنج امدادگر ایرانی در حال انجام است.

کولیوند با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از ابزارهای ارتباطی برای اهداف نظامی بیان کرد که این رژیم از سامانه‌های ارتباطی مانند پیجر برای حمله و ترور استفاده کرده و این اقدام منجر به نابینایی بیش از سه هزار نفر شده است.

وی تأکید کرد که حملات موشکی رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در تهران جان بیماران را به خطر انداخت و نشان داد که این رژیم هیچ پایبندی به قوانین بین‌المللی ندارد و جامعه جهانی نباید در برابر این اقدامات سکوت کند.

کولیوند در پایان با اشاره به نقش شبکه‌های خادم در تقویت تاب‌آوری جامعه گفت که این شبکه‌ها در دوران جنگ ۱۲ روزه برای کاهش آلام مردم تشکیل شدند و اکنون نیز با هدف تقویت نقش عدالت ترمیمی به فعالیت خود ادامه می‌دهند. او بر لزوم همبستگی ملی برای دفاع از حقوق مردم ایران و رساندن صدای حقیقت به جهانیان تأکید کرد.

انتهای خبر/192217/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر