«ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز یکشنبه به تلاش این کشور برای آزادسازی شهروندان آمریکایی بازداشت شده در ایران خبر داد.
به نقل از فارس؛ وی در سخنانی گفت: «ما بی وقفه برای آزادی سه آمریکایی که به ناحق در ایران بازداشت هستند در تلاش هستیم».
این مقام آمریکایی تاکید کرد: «تا زمانی که این افراد به جمع عزیزان خود بپیوندند، تلاش خود را متوقف نخواهیم کرد».
با این وجود سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا حصول توافق برای آزادسازی سه زندانی آمریکایی در ایران را رد کرد.
این در حالی است که ساعتی پیش وبگاه شبکه «العربیه» در توییتی مدعی شد که قرار است در ازای آزادی سه شهروند آمریکایی توسط ایران، سه کشور عراق ، ژاپن و کره جنوبی داراییهای مسدود شده ایران را آزاد کنند.
پیشتر «حسین امیر عبداللهیان» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه اظهار داشت، اگر همه چیز از طرف آمریکایی خوب پیش برود، در کوتاه مدت شاهد تبادل زندانیان نیز خواهیم بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در ادامه درباره گفتگو برای رفع تحریمها نیز اظهار داشت: «در موضوع لغو تحریمها همچنان تبادل پیام با طرف آمریکایی جریان دارد. در موضوع تبادل زندانیان موجود بین ایران و آمریکا به توافقی در روزهای اخیر دست یافتیم و اگر همه چیز از طرف آمریکایی خوب پیش برود، فکر میکنم در کوتاه مدت شاهد تبادل زندانیان نیز خواهیم بود.»
وزیر خارجه ایران با بیان اینکه ما این پرونده را یک پرونده کاملا انسانی میدانیم، افزود: «از مارس سال گذشته در این رابطه سندی بین ما و آمریکا به صورت غیرمستقیم به امضا و تایید رسید، اما زمینه اجرای آن اکنون فراهم شده است. از نظر ما همه چیز آماده است، طرف آمریکایی در حال آخرین هماهنگیهای فنی خود قرار دارد.»
انتهای خبر/21074/
- پزشکیان: فضای روابط خارجی برای فعالان اقتصادی مساعد است
- وقتی افغانستان و ترکیه "صادرات سیب ایران" را زمینگیر کردند/ باغداران در بنبست اقتصادی!
- وزیر صنعت: بر توسعه مراودات اقتصادی با همسایگان متمرکز شدهایم
- تولید بهمثابه قدرت ملی؛ نقطه کانونی سیاست اقتصادی رهبر انقلاب
- چرا قیمت گوشت قرمز به یک باره پرکشید؟
- پیمانسپاری ارزی یا مجوز خروج قانونی ارز؟/ افشای راز 20میلیارد دلارِ برنگشته
- هشدار بانک مرکزی درباره چرخه تورمی ایران؛ از لنگر ارزی تا قفل نقدینگی
- قسط آورده نهضت ملی مسکن 100 میلیون تومان شد/ هشدار افزایش آورده به 600 میلیون
- ابلاغ حقوق 20 تا 165 درصدی واردات خودرو به گمرکات کشور
- افزایش 2000درصدی هزینه ساخت قطعه 3 آزادراه تهران ـ شمال طی 7 سال
- آمادهباش هلالاحمر به دنبال هشدار وقوع سیلاب در شمال کشور
- درخشش بانک ملی ایران در جشنواره روابط عمومی / دریافت نشان عالی مسئولیت اجتماعی
- چرا اپوزیسیون بدنۀ اجتماعیاش را باخت؟
- فروش بلیتهای جعلی کنسرت ترفند جدید کلاهبرداران/ مسدودسازی 6صفحه جعلی فروش بلیت
- سرقتهای سریالی 50 لپتاپ در تهران/ سارق، محکوم به 10 سال حبس بوده است
- سارقان تجهیزات و کابلهای برق تهران دستگیر شدند + فیلم
- ناگفتههای نیروی مجروح اورژانس از جنگ 12 روزه/مجروحی که برای خدمترسانی به محل اصابت موشک برگشت
- مرغ آرین؛ پروژهای که از پرچمداری تا فراموشی رفت/ کارنامه ستاد زیستفناوری در پروژه آرین
- خبر مهم تامین اجتماعی از نحوه ی پرداخت حقوق بازنشستگان
- دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در خدمت حاکمیت قانون باشد