دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
الاثنين ٢٤ ذی‌القعده ١٤٤٧
Monday 11 May 2026
متن خبر

ساعی: افراد بازنده به دنبال بهانه هستند/ کرمی همیشه از گزینه‌های سرمربیگری بوده‌ است

دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساعی: افراد بازنده به دنبال بهانه هستند/ کرمی همیشه از گزینه‌های سرمربیگری بوده‌ است
رئیس فدراسیون تکواندو گفت: هیچ واکنشی به اعتراضات برخی ندارم و معمولاً انتخابات همین‌گونه است و کسانی که بازنده هستند، دنبال بهانه می‌گردند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، هادی ساعی پس از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو و انتخاب به عنوان رییس فدراسیون گفت: خداراشکر باز هم لطف خانواده بزرگ تکواندو شامل حال بنده شد و این مسئولیت سخت و سنگین را بر دوش من گذاشتند. امیدوارم بتوانم پاسخگوی محبت و اعتمادی باشم که خانواده تکواندو همچنان به بنده دارند. از همه بزرگان تکواندو نیز، مثل همیشه، درخواست دارم که همراه ما باشند، کمک کنند و بتوانیم با کمک این عزیزان، تکواندو را در این مسیر رو به جلو و موفقیت هدایت کنیم.

او در مورد اعتراض کاندیدها گفت: من هیچ واکنشی ندارم. معمولاً انتخابات همین‌گونه است و کسانی که بازنده هستند، دنبال بهانه می‌گردند.

وی در خصوص برنامه های خود برای تکرار موفقیت های المپیک قبل گفت: ناگویا برای ما بسیار مهم است و پس از آن، المپیک مهم‌ترین رویداد خواهد بود. برای هر دو رویداد برنامه داریم. البته درست است که مقداری از برنامه‌های اردوها و تمرینات عقب ماندیم. واقعا شرایط جنگی و همچنین دوره سرپرستی باعث شد بچه‌ها نتوانند به مسابقات اعزام شوند. تورنمنت فجیره را در بخش آقایان از دست دادیم و متأسفانه یک رویداد بسیار بزرگ و مهم برای کسب سهمیه المپیک را نیز از دست دادیم؛ مسابقات گرندپری ایتالیا که ۶۰ امتیاز برای ما داشت و متأسفانه ثبت‌نام در آن انجام نشد. شش نفر از ورزشکاران ما که می‌توانستند در این میدان حضور داشته باشند، این فرصت را از دست دادند. این مسائل کار ما را سخت‌تر می‌کند. هم در مسابقات قهرمانی آسیا که هفته آینده در پیش داریم و هم در ادامه مسیر. مسابقات قهرمانی آسیا، کسب سهمیه بازی‌های ناگویا را به همراه دارد و پس از آن نیز مسابقات ناگویا برگزار می‌شود که برای کشور، برای خود ما و برای کاروان ورزشی ایران بسیار مهم است. نتایجی که در این رویدادها کسب می‌کنیم، باعث ورود ورزشکاران ما به مسابقات گرندپری و در نهایت المپیک خواهد شد. امیدواریم در آینده بتوانیم بچه‌ها را در مسابقات مختلف شرکت دهیم تا مانند دوره گذشته از رقبا عقب نمانیم و بتوانیم با آرامش و شرایط بهتر، سهمیه‌های المپیک را کسب کنیم.

او در خصوص حضور یوسف کرمی در کادرفنی و انتخاب به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: یوسف کرمی همیشه لطف داشته‌ است. دوست خوب من و قهرمان بزرگ ما است و هم شایستگی قهرمانی و هم شایسته است که در مباحث فنی و حتی مدیریتی به ما کمک کنند. کرمی همیشه در کنار ما بوده‌ و حتی زمانی که در ایران حضور نداشتند، در کمیته فنی به ما کمک می‌کرد. او همواره یکی از گزینه‌های خوب ما بوده‌اند و بارها نامش در کمیته فنی مطرح شده است، اما به دلیل اینکه در کشور پاکستان سرمربی بودد، شرایط حضور مهیا نبود. قرار است برای مسابقات قهرمانی آسیا، با وجود اینکه می‌گفت کنار تیم نبوده‌، دوباره به تیم ملحق شود و در کنار تیم پاکستان حضور داشته باشد. مطمئناً ما باید از ظرفیتش استفاده کنیم. او همیشه جزو گزینه‌های ما بوده‌ و ما به او نیاز داریم. کمتر کسی را داریم که به‌ویژه با تجربه‌ای که طی چهار، پنج سال حضور در پاکستان به دست آورده، بتواند این‌گونه به ما کمک کند. همین موضوع درباره تاجیک نیز صدق می‌کند. ما حتماً از ظرفیت نیروهایی که داریم استفاده خواهیم کرد. تاجیک چندین سال است در کنار تیم‌های ملی حضور دارد. حتی او را به کشور تونس اعزام کردیم تا سرمربی تیم ملی تونس شود و تقریباً همه شرایط نیز فراهم شده بود اما به دلیل انتخابات فدراسیون آن کشور و تغییر رئیس فدراسیون، متأسفانه قرارداد نهایی امضا نشد.

وی در مورد اعزام ذوالقدر و نوایی به مسابقات در کنارتان ملی گفت: این عزیزان زحمت کشیده‌اند. نوایی نیز در این مدت تلاش زیادی کرده‌ است. باید بررسی کنیم و اگر حضورشان لازم باشد، در کنار تیم خواهند بود. 

او در مورد بازگشت مجید افلاکی گفت: این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

ساعی در خصوص استقاده از هوش مصنوعی گفت: ما بحث هوش مصنوعی را استارت زده‌ایم. این موضوع را آغاز کردیم. یکی از قهرمانان بسیار خوب ما که خودش نیز در کنار تیم‌های ملی حضور داشت.

انتهای خبر/247619/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر