جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵
الجمعة ٢٨ ذی‌القعده ١٤٤٧
Friday 15 May 2026
متن خبر

یاری: کفه ترازو به سمت حسن یزدانی است؛ امیدوارم بدون باخت کشتی‌اش را تمام کند/ نمی‌شود گفت برد عظیمی در لیگ اتفاقی بود

جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵
یاری: کفه ترازو به سمت حسن یزدانی است؛ امیدوارم بدون باخت کشتی‌اش را تمام کند/ نمی‌شود گفت برد عظیمی در لیگ اتفاقی بود
عنوان‌دار کشتی جهان تاکید کرد که حسن یزدانی طی ۱۰ سال گذشته تسلط روانی خوبی در مصاف با حریفان ایرانی داشته و در کشتی با امیرعلی آذرپیرا هم این را حفظ خواهد کرد.

بهروز یاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آگاه، درحالیکه چهلمین روز درگذشت پدرش (حاج محمد یاری) را به تازگی پشت سر گذاشته و همچنان داغدار است، عنوان کرد: متاسفانه چندان حال خوشی ندارم، از جمع ۶ نفره خانواده‌مان حالا فقط دو نفر، و حمید (حمید یاری، مسئول سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کشتی) باقی مانده‌ایم. در مدتی که فاصله‌اش خیلی زیاد هم نبود و شاید بین هر مرگی ۶ ماه فاصله افتاد، مادرم، خواهرم، برادرم، یکی از خواهرزاده‌هایم و حالا هم پدرم را از دست دادیم و تحمل چنین داغی واقعا سخت است.

وی درادامه درخصوص مسابقه انتخابی وزن ۹۷ کیلوگرم که قرار است ماه آینده بین حسن یزدانی و امیرعلی آذرپیرا برگزار شود، گفت: باورم این است که حسن یزدانی در رقابت با کشتی‎‌گیران ایرانی تسلط روانی خوبی طی ۱۰ سال گذشته داشته است و قطعا در مصاف با امیرعلی آذرپیرا هم این را حفظ خواهد کرد. آنها گرچه تا امروز با هم کشتی نگرفتند، اما در طول اردو‌ها با هم تمرین داشتند و خوب کشتی همدیگر را می‌شناسند. آذرپیرا هم به واقع می‌تواند در ۹۷ کیلوگرم دنیا آقایی و قلدری کند، اما اگر حسن یزدانی در کشتی‌های قبل از مصاف با آذرپیرا، به حریف سخت و دندانگیری برخورد نکند که قاعدتا هم برخورد نخواهد کرد، احساس می‌کند در این مصاف، کفه ترازو به سمت حسن یزدانی باشد. امیدوار هستم که گردش ایام و روزگار در این سال‌ها‌ی آخر کشتی حسن یزدانی، به سود او باشد و با یاد خوب و بدون باخت در ایران کشتی‌اش را تمام کند.

این پیشکسوت کشتی دررابطه با مصاف انتخابی امیرحسین فیروزپور و محمدمبین عظیمی در ۹۲ کیلوگرم نیز اظهار داشت: من فکر می‌کنم مبین عظیمی باتوجه به فینالی (فینال لیگ برتر سال گذشته) که با فیروزپور گرفت و تاکتیک اشتباه فیروزپور، باتوجه به اینکه دو کشتی آخر را از حریفش برده، شرایط به نفع اوست. هرچند که این پسر (امیرحسین فیروزپور) را خیلی دوست دارم ولی او تمام امتیازهایش را در ضدحملات و واکنش‌ها می‌گیرد. در لیگ هم در ثانیه‎‌های پایانی قصد جبران مافات داشت، اما راه به جایی نبرد. 

وی تاکید کرد:مبین عظیمی دو بار متوالی فیروزپور را شکست داده، بنابراین نمی‌توانیم بگوییم بردش مقابل او اتفاقی بوده است. قطع به یقین، بعد از باختی که دور برگشت داشت، باید در فینال لیگ بهتر کشتی می‌گرفت ولی چاقوی فیروزپور به تن مبین کارایی لازم را نداشت.

یاری به مصاف یونس امامی و امیرمحمد یزدانی در ۷۴ کیلوگرم اشاره کرد و گفت: یونس امامی مالامال تجربه است، اما چیزی بیشتر از آنچه قبلا نشان داده، ندارد. با این حال نسبت به یزدانی برتری روحی - روانی دارد، من اینطور فکر می‌کنم. به واسطه سال‌ها تمرین کردن با هم، کشتی همدیگر را می‌شناسند. امیرمحمد یزدانی تا روزی که از راه دور حمله کند و فاصله با حریف را کم نکند همچنان در حمله نمی‌تواند خیلی موفق باشد. آن چیزی که باعث برنده شدن او می‌شود، نترس و جنگنده بودنش است.

دارنده مدال برنز کشتی آزاد جهان همچنین درخصوص چرخه انتخابی سال ۲۰۲۶ که تا اینجای کار ۷ ملی‌پوش جهانی را معرفی کرده است، تاکید کرد: چرخه‌ای که بشود بالا و پایینش کرد و تبصره‌هایش زیاد باشد، چرخه نیست، به هرحال سرمربی تیم ملی و کمیته فنی، نظرشان را می‌دهند و ما هم باید بنشینیم و منتظر بمانیم و ببینیم چه می‌شود. فعلا چیزی که بیشتر از همه اینها کشتی ما را به چالش می‌کشد، دغدغه‌هایی است که همه مردم با آن مواجهند و امیدوار هستیم که قبل از آغاز جهانی ۲۰۲۶، کشور به ساحل آرامش برسد.

انتهای خبر/248687/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر