دوشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۵
الاثنين ٠٨ ذی‌الحجه ١٤٤٧
Monday 25 May 2026
متن خبر

پیام تبریک رئیس قوه قضاییه برای قالی‌باف

دوشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۵
پیام تبریک رئیس قوه قضاییه برای قالی‌باف
رئیس قوه قضاییه نوشت: قوه قضاییه آماده است بیش از گذشته با مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن، همکاری و مساعدت داشته باشد. 

به گزارش آگاه به نقل از قوه قضاییه،  حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیامی در فضای مجازی با تبریک به محمدباقر قالیباف نوشت: «به برادرم محمدباقر قالی‌باف که مدیری جهادی و نستوه و میدان‌دیده است، خدا قوت گفته و انتخاب مجدد او به ریاست مجلس با آرای اکثریت نمایندگان را تبریک می‌گویم.

دکتر قالی‌باف، حقاً و انصافاً در جنگ‌های ۱۲ روزه و رمضان و پس از آن، در عرصه‌های «میدان» و «دیپلماسی» جهاد کرد.

وفق فرمایشات امامین انقلاب، مجلس در رأس امور و ریل‌گذار کشور است.

قوه قضاییه آماده است بیش از گذشته با مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم آن، همکاری و مساعدت داشته باشد.

در دوره اخیر بیشترین سطح تعامل میان بخش‌های مختلف دستگاه قضا و نمایندگان مجلس برقرار شد؛ با این وجود ما کماکان معتقدیم که امکان گسترش هر چه بیشتر سطح تعاملات میان قوای قضاییه و مقننه وجود دارد.»

انتهای خبر/251122/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر