محمدمهدی جوکار، مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره طرح «یادواره سردار دلها» گفت: اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران همزمان با ایام نخستین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، طرح سراسری توانمندسازی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان سراسر کشور را با نام «یادواره سردار دلها» به تمامی دفاتر باشگاه در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور ابلاغ کرد.
وی دلیل انتخاب نام «یادواره سردار دلها» برای طرح مذکور را پاسداشت مجاهدتهای ایشان، الگوسازی و انتقال آرمانهای سردار شهید به نسل جوان و نخبه عنوان کرد و افزود: این طرح در سالگرد سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی ابلاغ و قرار است بهصورت نذر علمی و کاملاً رایگان برای عموم دانشجویان علاقهمند در سراسر کشور در سال آینده اجرا شود.
مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی درباره نحوه اجرا و چگونگی این طرح بیان کرد: در طرح «یادواره سردار دلها» با توجه به سیاستهای کلان دانشگاه، سه برنامه کارگاههای علمی-مهارتی، وبینارهای مرز دانش و بازدیدهای مجازی را خواهیم داشت. واحدهای دانشگاهی در وبینارهای مرز دانش، مطالب بهروز علمی و مبتلا به جامعه را با اساتید برجسته بهصورت وبینار برگزار خواهند کرد.
واحدهای دانشگاهی فهرست پیشنهادی برگزاری کارگاههای علمی را تا 4 بهمنماه ارسال کنند
جوکار ادامه داد: در خصوص کارگاهها، واحدهای دانشگاهی باید بر اساس چهار گروه آموزشی (علوم انسانی، فنی-مهندسی، علوم پایه و کشاورزی و دامپزشکی) تا چهارم بهمنماه سال جاری فهرست پیشنهادی خود را به ستاد مرکزی باشگاه تحویل دهند. همچنین برنامه توانمندسازی پزشکی و پیراپزشکی در واحدهای پایلوت بهصورت مجزا برنامهریزی و برگزار میشود؛ پس از دریافت فهرست کارگاههای پیشنهادی هر استان، کمیته توانمندسازی دانشجویی باشگاه بر مبنای اولویت دریافت عناوین، موضوعها و رشتههای تحصیلی، از لیست دریافتی واحدهای مختلف سراسر کشور، یک مورد را تصویب کرده و برای اجرا به استان ابلاغ میکند.
لزوم برگزاری 4 کارگاه علمی، 4 وبینار مرز دانش و یک بازدید مجازی
وی خاطرنشان کرد: در طرح «یادواره سردار دلها» قرار است دفتر باشگاه پژوهشگران هر استان در بازه زمانی یکساله، حداقل چهار کارگاه علمی-مهارتی، چهار وبینار علمی مرز دانش یا کاربردی تخصصی و همچنین یک بازدید مجازی را متناسب با پتانسیلها و ظرفیتهای واحدهای دانشگاهی استان و واحدهای تحت نظر خویش با بهرهگیری حداکثری از توان انجمنهای علمی دانشجویی خود در چهار گروه آموزشی ذکر شده بهصورت ملی و سراسری برگزار کنند.کارگاهها، بازدیدها و وبینارها بر اساس تقویم رویدادی و زمانبندی مشخص شده از سوی ستاد مرکزی باشگاه پژهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی توسط واحدهای دانشگاهی برگزار میشود.
انتهای خبر/3237/