دکتر ابراهیم محمدی منش در گفتوگو با آگاه، به برخی از ضرورتهای توجه به شاخصهای کلیدی، برای جایگزین شایسته شهید آیت الله رئیسی و دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: دولتی که نگاهش به رضای خدا باشد، خاتمهاش شهادت است.
وی با بیان اینکه معتقدم رئیس جمهور اسلامی ایران در دولت سیزدهم دو اصل اساسی تقوا و اخلاق را محور نگاه خود داشت، به آینده امیدوار بود، در مسیر رضای خدا حرکت و تلاش کرد، ایثارگرانه جنگید و با شهادت رئیس دولت سیزدهم خاتمه یافت، ادامه داد: کارهای خوب، موثر و مفید این دولت ناتمام ماند، اما عاقبت حرکت خالصانه برای رضای خداوند متعال چیزی جز عزت و شهادت و عاقبت به خیری نیست.
رئیس دانشگاه ملایر خاطرنشان کرد: پرونده این دولت با انتخاب رئیس جمهور جدید بسته میشود، اما راه برای ادامه حرکت انقلابی، ایثارگرانه و شهادت طلبانه بسته نیست، انتخاب ما شرایط را برای آینده کشور ترسیم میکند که آیا ما مردم میخواهیم که این مسیر ادامه یابد یا دنبال تغییر آن به مسیرهای دیگری هستیم.
محمدی منش با بیان اینکه این انتخابات، امتحان مجدد ما ملت ایران است که چه مسیری را برای آینده اجرایی کشور فراهم میکنیم و خداوند متعال با اراده ما تا چند روز دیگر، مسیر آینده اجرایی کشور را مشخص میکند، تصریح کرد: اگر ما، به سمت انتخاب رئیس جمهوری برویم که تقوا، اخلاق و حرکت در مسیر رضای خدا اولویت نگاه و استراتژی اوست، علاوه بر حرکت در مسیر دولت سیزدهم زمینه توسعه بیشتر را فراهم میکنیم چرا که علاوه بر تکیه بر اصول تقوا و اخلاق سه سال تجربیات ارزشمند دولت سیزدهم و نیروسازیهای انجام شده در ساختار و مدیران موفق آن نیز همراه دولت جدید خواهد بود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه رئیس جمهور جدید میتواند با ساختارهای ساخته شده و اقدامات انجام شده در سه سال گذشته حرکت رو به جلویی را ایجاد کند که روند رشد را افزایش چشمگیری دهد، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد نکتهای که ما باید در انتخابات پیشرو مورد توجه قرار دهیم، عدم روی آوری به کاندیداهایی است که قرار است ساختارها را مجدد تغییر دهند. این تغییر خود به تنهایی دو سال عقب افتادگی را به وجود میآورد و تمام برنامههای ناتمام را متوقف و مسیر جدید خود زمان بر خواهد بود.
محمدی منش با بیان اینکه یکی دیگر از شاخصها برای بهترین انتخاب، دوری از کاندیداهایی است که قدرت برای آنها موضوعیت دارد و از هر وسیلهای برای رسیدن به هدف بهرهبرداری میکند، افزود: واقعیت این است که انقلاب اسلامی به دنبال رسیدن به اهداف مقدس با روشهای مقدس است تا آنجایی که از اندیشههای اسلامی بدست میآید هر کاری با نیت آن سنجیده میشود.
وی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم افرادی مسئول شوند که نیت آنها مسائل شخصی، گروهی، جناحی، قدرت طلبی و فرصت طلبی نباشد، حتی خدمت به مردم وقتی ارزشمند و برکت پیدا میکند که با نیت رضای خداوند همراه باشد، یادآور شد: بسیاری از مسئولان خدمات ارزندهای در سالیان گذشته به مردم ارائه کردهاند، از تمام خدماتی که شده است آنچه که با نیت خالص و برای رضایت خداوند و انجام تکلیف صورت گرفته است، برکت یافته و منجر به رفع مشکلات میشود.
وی تصریح کرد: نباید هدف وسیله را توجیه کند، رئیس جمهور آینده کشور باید فردی انتخاب شود که سعی کند مشکلات و گرفتاریهای کشور را رفع کرده و رونق را به اقتصاد، علم، اجتماع و فرهنگ برگرداند.
رئیس دانشگاه ملایر با بیان اینکه توجه به علم، توجه به تحقیق و پژوهش، برنامه داشتن، مطالعه کردن و در تکیه به کار کارشناسی نیز یکی از اولویتهای انتخاب بهتر است، گفت: واقعیت این است در جمهوری اسلامی ایران یک کاندیدا وقتی رأی نیاورد باید دستاوردها، برنامهها و اندیشههای خود را در اختیار منتخب مردم قرار دهد و موفقیت رئیس جمهور منتخب مردم آرزو و خواسته او باشد.
انتهای خبر/37282/