به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، چهارشنبه 24 دی ماه و درست چند روز مانده به پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ در ایالات متحده، وزارت خزانه داری آمریکا 2 فرد و 16 نهاد را به لیست تحریمهای خود اضافه کرد.
قرار گرفتن نام موسسه دانش بنیان برکت که یکی از فعالترین مجموعهها در زمینه تولید واکسن ایرانی است، بار دیگر ذات آمریکا را نشان داد تا باز هم ثابت شود آمریکا نه تنها خیرخواه مردم ایران نیست، بلکه برای سلامتی سایر افراد جهان هم که میتوانند با آزمایش موفقیت آمیز واکسن کووایران برکت دوری از کرونا را جشن بگیرند، ارزشی قائل نیست.
البته این اقدام خصمانه آمریکا فقط در دشمنی با فعالیتهای خیرخواهانه ایران فقط محدود به حوزه سلامت جسمی نشد؛ تا جاییکه تحریم آستان قدس رضوی به عنوان یک نهاد مروج فرهنگ ناب اسلامی در سطح بین الملل هم مورد تحریم قرار گرفت.
مشخص نیست مجموعهای که سالانه میزبان شمار زیادی از توریستهای فرهنگی از سرتاسر دنیاست، به چه بهانهای تحریم میشود اما این رویه آمریکا را به دیوانهای گرفتار در قفس تشبیه میکند که از سر ناچاری دست به هر اقدام غیر عاقلانهای میزند.
حال و با گذشت حدود یک هفته از اعمال تحریم علیه آستان قدس رضوی، موج واکنشها به این اقدام همچنان ادامه دارد و گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا به همین بهانه سراغ محمدحسن قدیری ابیانه از دیپلماتهای با سابقه جمهوری اسلامی ایران و سفیر اسبق ایران در مکزیک رفته تا درباره تحریم علیه یک نهاد فرهنگی با وی گفتگو کند. مشروح این گفتگو در ادامه آماده است.
با منطق آمریکاییها آستان قدس باید خیلی وقت پیش تحریم میشد!
محمدحسن قدیری ابیانه در واکنش به قرار گرفتن آستان قدس رضوی در فهرست تحریمهای جدید آمریکا به خبرنگار آنا گفت: با منطق آمریکاییها، باید خیلی وقت پیش این اتفاق میافتاد و آنها دست به این اقدام میزدند؛ چرا که آستان قدس رضوی محور معرفی و گسترش اسلام و معارف الهی است.
وی افزود: این مسأله برای دشمنان ما که تلاش میکردند با تحریم بر مشکلات مردم ما بیفرایند، تاثیر خنثی کنندهای دارد. آنها تمایلی به معرفی اسلام و تشیع در سطح جهان ندارند. پاسخ این تحریم هم تشدید فعالیتهای آستان قدس در رابطه با معرفی اسلام در ابعاد جهانی است.
سرمداران لیبرالیسم از سرنوشت شوروری میترسند و دنبال راه نجات هستند
قدیری ابیانه با بیان اینکه تفکر کمونیسم، سالها پیش به زبالهدان تاریخ پیوست، تاکید کرد: مردم و مسئولان اتحاد جماهیر شوروی سابق گمان میکردند که راه نجاتشان در تفکر لیبرالیسم است. حضرت امام(ره) تلاش کردند با دادن آن پیام تاریخی به گرباچف بگویند که راه نجات آنها لیبرالیسم هم نیست، جای دیگری است.
وی اضافه کرد: امروز حتی برای مردم آمریکا هم روشن شده که تفکر لیبرالیسم راه نجات نیست، بلکه یکی از گرفتاریهای غرب این تفکر است و امروز هم آن را در بدترین حالت ممکن شاهد هستیم. حالا سردمداران لیبرالیسم سرگردان به دنبال راه نجات هستند.
او معتقد است که نه کمونیسم و نه لیبرالیسم، راهحل نجات ملتها نیست و افزود: این خلأ و سرگردانی، ایجاب میکند که فعالیتهای ما در معرفی اسلام بیشتر شود و آستان قدس رضوی باید محور معرفی جهانی اسلام باشد. حتی باید الگوی اشخاص و نیز مؤسسات دولتی و غیر دولتی در این زمینه باشد.
زیارت بارگاه منور رضوی؛ فرصتی برای سازماندهی مسلمانان دیگر ملل
سفیر سابق ایران در استرالیا تصریح کرد: آستان قدس رضوی میتواند و باید الگو و محور ملل غیر ایرانی باشد و فرصت زیارت بارگاه منور رضوی توسط اتباع دیگر کشورها، فرصت مناسبی برای سازماندهی مسلمانان دیگر ملل در راستای معرفی اسلام است.
وی همچنین گفته: معرفی فعالیتهای اسلامی نباید صرفاً به معرفی دیدگاه اسلامی خلاصه شود بلکه باید مصادیق را هم در بر بگیرد و در دفاع از حقوق مسلمانان بهویژه مظلومانی مانند ملت یمن، محور تبلیغات و افشاگریها علیه ظالمان و مستکبران و جنایات آنها باشد.
انتهای خبر/3881/