علی حدادی در گفت و گو با آگاه در خصوص وظایف کاندیدهای این دوره انتخابات رئیس جمهوری اظهار کرد: محورهای مشخصی امروز ترسیم شده و از طریق آنچه که مقام معظم رهبری به عنوان نقشه راه ترسیم کردند، وظایف و چارچوبها مشخص است. بر این اساس ما امروز نیاز به پیشرفت داریم و در راستای پیشرفت کشور اولویت اول بخش مهم اقتصاد و معیشت، بخش مهم مسکن و اشتغال جوانان است.
وی افزود: همین طور مهمترین محوری که میتواند اثر گذار باشد، توجه به رشد اقتصادی است که باید عدالت محوری آن را بیش از گذشته در نظر بگیرند. هر یک از این کاندیدها چه در رشد صادرات نفتی و غیر نفتی باید برنامه مدونی داشته باشد و مسیر پیشرفت و تعامل را در این خصوص هموار کنند.
حدادی ادامه داد: امروز در بخش انرژی قطعا نیاز داریم که شخص رئیس جمهور برنامه ویژه درستی تدوین و عملیاتی کند.
نماینده مردم طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هر گونه ضرورت و توجهی در صنعت، صنایع تبدیلی و بخش کشاورزی که امنیت غذای کشور را در بر میگیرد، در عملکرد رئیس جمهوری مهم است. همچنین در بخش ارتقاء نظام سلامت که در سطح ملی، شخصی که امروز کاندیدا است باید برنامه درستی داشته باشد.
حدادی ادامه داد: بخشهای مختلفی وجود دارد که هر گونه توجه و اعتنا به آنها در حوزه فعالیت کاندیدها و برنامه آینده آنها پس از انتخابات می تواند بر پیشرفت و ارتقاء جایگاه ملی و منطقهای کشور تاثیرگذار باشد. این دقت نظر و بهبود عملکرد اجرایی و حکمرانی چه در بخش اقتصادی و رشد آن، چه در اصلاح نظام بانکی احتمال وقوع اتفاقات خوبی را در کشور رقم خواهد زد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مخصوصا عملکرد دولت آینده در مهار تورم به معنای واقعی، جلوگیری از رشد نقدینگی و حفظ ارزش پولی و ملی میتواند باعث تغیرات اساسی شود. در این بین یک زمانی شعارهای زیادی داده میشود، اما آنچه که امروز مهم است این است که این حرفها عملیاتی شود و کاندیداها روشها و شیوههای عملیاتی را مد نظر داشته باشند.
وی در ادامه بیان کرد: به طور کلی در سیاستهای ارزی و پولی، طراحی و اصلاح ساختار بودجهای که برای مجلس ارسال میکنند، نسبت به اعتبارات، تملک و دارایی، نسبت به بودجه عمومی کشور بسیار مهم است. ما نیاز به این داریم که در بخش مهم نظام مالیاتی باید ارائه نظرات کاربردی و نه تئوری را داشته باشیم.
منتخب مردم البرز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با توجه به آنچه که در کف جامعه نیاز است، در بخش اصلاح نظام مالیاتی، توانمندی رئیس جمهور خیلی مهم است. در این زمینه جلوگیری از فرار مالیاتی یک بخش است و از آن طرف هم اینکه مالیات به قشر ضعیف و متوسط جامعه فشار خاصی نیاورد، حوزه مهمی در امنیت اقتصادی مردمی است.
وی تاکید کرد: به هر حال کسی که میخواهد سکاندار اصلی قوه مجریه باشد، باید برنامههایی را ارائه کند که بتواند آنها را عملیاتی کند و این عملیاتی شدن باید در کف میدان محقق گردد. قولهایی داده نشود که فردا برای مردم توقعی ایجاد کند و گاها می بینیم که متاسفانه این قولها عملیاتی نمیشوند.
حدادی یادآور شد: امروز اگر میگوییم شهید جمهور برای این است که آیتالله رئیسی تمام تلاششان به انجام تقویت زیرساختها مورد نیاز کشور بود و در بخشهای مختلف تلاش کردند و کارهای زیادی انجام دادند. لذا بر اساس این رسالت، کارهای نیمه تمام زیادی است که کاندیداها باید انجام دهند.
وی بیان کرد: در تقویت تولید در بخش مهم اقدامات و برنامههای خانواده محور نیاز داریم که کارها و طراحیهای خوبی انجام شود و از این منظر آسیبهای اجتماعی را درست پیش بینی کنند. کاندیداها باید عملیاتی شدن هر یک از این محورها را درست بیان کنند و وعدهای که داده میشود را بتوانند عملیاتی کنند.
انتهای خبر/39559/