به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجّتالاسلام سیّد محمّدصادق کاظمی، سخنگوی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: در جریان انقلاب، کسی نمیتواند مخالف مشارکت حداکثری باشد، چرا که جریان انقلاب جریان دنبالهرو مقام معظّم رهبری است و اگر کسی بگوید جزو جریان انقلاب هستم و مخالف مشارکت حداکثری باشد، در واقع با منویات رهبر انقلاب مخالفت کرده است و در این زمینه، خلاف جریان کلی انقلاب حرکت میکند.
وی با بیان اینکه صلاح کشور در این است که مشارکت سیاسی بالا باشد، اظهار داشت: این موضوع که چه کسی رأی بیاورد در درجه بعدی اهمیت دارد و موضوع اصلی بحث مشارکت حداکثری است، چرا که در صورت مشارکت پایین، اساس و کلیات کشور مورد هجمه دشمنان قرار میگیرد.
سخنگوی رهپویان ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی تلاش کرده اصل و اساس قدرت خودش را بر حمایت مردمی قرار دهد. برخی از نظامها قدرت خود را در خودنماییهای نظامی، اقتصادی و... قرار میدهند، امّا نظام جمهوری اسلامی قدرت اصلی خودش را حمایت و همراهی مردم قرار داده است. این بدان معناست که اگر مردم مشارکت نداشته باشند قاعدتاً نظام دچار مشکل شدید خواهد شد.
کاظمی تصریح کرد: جریان انقلابی نمیتواند نسبت به مشکلاتی که در صورت عدم مشارکت مردم در انتخابات پیش میآید بیتفاوت باشد، چرا که خود را پیرو اندیشههای امام و رهبری میداند.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبان در موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات، فرار رو به جلو میکنند و دست پیش میگیرند تا پس نیفتند، اظهار داشت: مشارکت اگر در کشور پایین باشد به خاطر عملکرد اصلاحطلبان است، همانند مشارکت در انتخابات اخیر.
سخنگوی رهپویان ادامه داد: مردم با کسی عقد اخوت نبستهاند و وقتی ببینند کسی کار نمیکند، اعتراض میکنند. مردمی که در تشییع پیکر حاج قاسم و راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا میکنند، همان مردمی هستند که در انتخاباتها واکنش نشان میدهند. بنابراین وقتی برخی از آنها در انتخابات شرکت نمیکنند به این معنا نیست که انقلاب را قبول ندارند. بله، برخی انقلاب را قبول ندارند امّا عدهای از افرادی که در انتخابات شرکت نمیکنند حرفشان این است که ما در انتخابات شرکت کردیم و رأی دادیم، امّا دولت روحانی ما را به بدبختی کشاند.
کاظمی با طرح این سؤال خطاب به اصلاح طلبان که پایینترین مشارکت انتخابات ریاست جمهوری مربوط به چه زمانی بوده، تصریح کرد: پایینترین مشارکت مربوط به زمان ریاستجمهوری آقای هاشمی بوده است. مردم در دور بعد مشارکت بیشتری داشتند، در دور قبل از آن هم با رأی بالا رهبر انقلاب را انتخاب کردند. بنابراین اینطور نیست که مردم یک دوره انقلابی باشند و یک دوره ضدانقلاب. مردم میگویند ما به شما رأی دادهایم و کاری نکردید، چرا دور بعد شرکت کنیم؟
وی ادامه داد: آقای روحانی به گفته خود اصلاحطلبان با حمایت هاشمی رأی آورد، همان مسیر او را رفته است و چنانچه مشارکت در انتخابات بعدی پایین باشد بدون شک تقصیر دولت روحانی است.
کاظمی با بیان اینکه اصلاحطلبان نباید اینقدر پر رو باشند که مردم را از مشارکت ناامید کنند، بعد بگویند جریان انقلابی دنبال مشارکت حداکثری نیست، اظهار داشت: هر زمانی که جریان انقلاب، دولت یا مجلس را در دست داشته است، مشارکت مردم در انتخابات دولت یا مجلس بعدی پرشور بوده است. بهعنوان مثال میزان مشارکت در مجلس هفتم را با مجلس هشتم مقایسه کنید. مشارکت در مجلس هفتم کمتر از هشتم بود، چرا که مجلس ششم دست اصلاحطلبها بود و آنها مردم را ناامید کرده بودند. در مجالس بعدی هم مشارکت بالا بود تا اخیراً که یک دوره مجلس دست اصلاحطلبان افتاد و مشارکت کاهش پیدا کرد.
سخنگوی رهپویان افزود: خواهید دید که اگر انشاءالله دولت بعدی به دست جریان انقلابی بیفتد، هم مشارکت در مجلس بالا میرود هم در انتخابات ریاستجمهوری.
انتهای خبر/4201/