یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳
الأحد ١٦ رمضان ١٤٤٦
Sunday 16 March 2025
متن خبر

«عراقچی» محتمل‌ترین گزینه دولت پزشکیان برای وزارت خارجه

چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
«عراقچی» محتمل‌ترین گزینه دولت پزشکیان برای وزارت خارجه

یک منبع آگاه گفت که جمع‌بندی مشاروان رئیس‌جمهور منتخب درباره گزینه پیشنهادی وزارت خارجه، آقای دکتر عراقچی است.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آگاه، گفت که مشاوران و کارگروه‌های انتصابات که در دفتر آقای دکتر پزشکیان مستقر هستند تقریباً به جمع بندی نهایی درباره وزارت خارجه رسیده‌‌اند و محتمل‌ترین گزینه برای وزارت خارجه آقای دکتر عباس عراقچی است.
 
به گفته این منبع آگاه، آقای عباس عراقچی تقریباً اولین وزیری است که کارگروه‌های مشورتی دفتر رئیس‌جمهور منتخب درباره او، جمع بندی دارند و اگر اتفاق خاصی نیافتد ایشان به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت خارجه به مجلس معرفی خواهد شد.
 
منابع آگاه به خبرنگار آگاه گفتند که در گفت‌وگو و مکاتباتی که طی روزهای اخیر با رهبران گروه‌های مقاومت و برخی کشورهای منطقه انجام شده است، آقای عراقچی همکاری و مشورت مستقیم با رئیس جمهور منتخب داشته است.

انتهای خبر/43548/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر