به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، ناکارآمدی اصلاحطلبان همواره خود را مقاطع مختلف نشان داده، به گونهای که هر بار برای از دست ندادن مسئولیتها و پستهای مهم از هر چیزی هزینه کرده و حتی معیشت مردم را نیز دستاویزی برای این مهم کردهاند.
نکته مهمی که در چند ماه اخیر در راهبرد اصلاحطلبان و دولت مورد حمایتشان به چشم میخورد این است که با ایجاد جنگ روانی با همراهی رسانههای داخلی و خارجی همفکر خود این نکته را به مردم القا میکنند که اگر ما قدرت را در دست نداشتیم، شرایط به مراتب بدتر بود و کشور دچار حمله نظامی شده و صدمات بسیاری به کشور وارد میشد.
این درحالی است که نوسانات ارزی را خود ساخته و با پیوند دادن آن به انتخابات آمریکا و یا بالا بردن نرخ ارز برای جبران کسری بودجه و لطمه شدید به ارزش پول ملی از آن بهرهبرداریهای عدیده کرده تا جایی که این جریان برای دست یافتن به کرسی قدرت و رسیدن به اهداف خود، حتی اگر لازم باشد، منافع ملی را نیز به مسلخ میبرند.
با نگاهی دقیق به عملکرد این طیف مشخص میشود که بنای تحریمهای یک دهه اخیر با رفتار و گرا دادنهای این جریان بعد از فتنه صهیونیستی-آمریکایی ۸۸ با القای کد دروغین تقلب به دولتهای غربی استارت زده شد اما همین افرادی از این طیف خود را در نظر افکار عمومی رفیقان قافله جا میزنند.
راهبرد عملیات روانی اصلاحطلبان برای انتخابات ۱۴۰۰
اصلاحطلبان از ماهها قبل با آغاز عملیات روانی خواهان به دست گرفتن انتخابات پیشرو بوده و در این میان از به کار بردن هیچ حربهای کوتاهی نکردهاند که در ذیل به برخی از آنها اشاره شده است.
١. القای بن بستنمایی شرایط پیش رونده
در سالهای اخیر اصلاحطلبان همواره در تلاش برای القای فضای بنبست به مردم بودهاند تا به این ترتیب به مردم بقبولانند تنها راه پیشرو، مذاکره و دلبستن به خارج از کشور است که در این میان پشت کردن به منویات رهبری نیز مدنظر است.
٢. القای فساد سیستماتیک در ساختارها
القای فساد سیستماتیک در داخل کشور حربه مهمی است که اصلاحطلبان از آن استفاده کرده تا به مردم القا کنند که طیف اصلاحات، نسخه این بیماری را منحصراً در دست دارند.
٣. تاکید بر وجود نهادهای موازی و غلبه نظامیگری و دخالت آنها در سرنوشت کشور
تلاش وافر اصلاحطلبان این است که وانمود کنند نیروها و نهادهایی اجازه تداوم کار مطلوب را به آنها نمیدهد تا به این ترتیب کمکاریهای خود را نیز بپوشانند.
۴. ایجاد فضای مطالبهگری از رهبری نظام برای پذیرش اصلاحات ساختاری در داخل و مذاکره در حوزه خارجی
با ایجاد ناکارآمدیهایی که نتیجه سیاستهای غلط اصلاحات چه در بعد داخلی و چه در مسائل بینالمللی وجود دارد در مرحله اول با القای این تفکر که رهبری مانع اجرای برنامههای آنها برای پیشرفت کشور است، میکوشند مردم را در مقابل رهبری قرار دهند. این در حالی است که مقام معظم رهبری همواره حامی دولتها از هر طیف و جناحی بودهاند.
۵. تلاش در راستای ایجاد اختلال در فرآیند گام دوم انقلاب
متاسفانه در میان اصلاحطلبان نه تنها تلاشی در مسیر تحقق منویات رهبر حکیم انقلاب و تحقق آرمانها صورت نمیگیرد بلکه سنگاندازی آنها در نهایت، در مسیر خلاف تحقق فرایند گام دوم انقلاب قرار دارد.
۶. تاکید بر پایان تخاصم با آمریکا و شکلدهی دو قطبی مذاکره - مقاومت
در حالی که دشمنی شیطان بزرگ با ایران بارها ثابت شده اما عدهای در داخل در تلاش برای القای پایان دشمنی این کشور با ملت ما هستند تا به این ترتیب دو قطبی مذاکره -مقاومت میان ملت و مسئولان شکل بگیرد.
٧. تاکید بر تداوم گفتمان سازش و تعامل در سیاست خارجی و بهرهگیری از سرمایه اجتماعی ظریف
متاسفانه با وجود بدعهدیهای مکرر آمریکا اصلاحات همچنان بر تداوم گفتمان سازش و تعامل با استفاده از ظرفیت اجتماعی ظریف تاکید دارد در حالی که نتیجه دستاورد دیپلماسی در دولت تدبیر و امید، به چیزی جز کوچکتر شدن سفرههای مردم منجر نشده است.
٨. ایجاد هراس در مردم درباره روی کار آمدن دولت انقلابی
اصلاحطلبان با ایجاد دلهره میان افکار عمومی در خصوص ایجاد دولت انقلابی خواهان تداوم مدیریت خود هستند و با ایجاد ترس در مردم در خصوص سخت شدن شرایط زندگی با روی کار آمدن دولتی انقلابی سعی دارند پایههای قدرت خود را محکمتر کنند.
٩. القای ناکارآمدی مجلس، قوه قضائیه و سایر نهادهای انقلابی
اصلاحطلبان با ناکارآمد جلوه دادن نهادهای انقلابی درصددند مجلس، قوه قضائیه و سپاه پاسداران را ناکارآمد جلوه دهند و مردم را نسبت به آنها بدبین کنند.
10. تلاش برای وارونهنمایی حقایق در خصوص بروز جنگ و اعمال فیلترینگ شدید در صورت به قدرت رسیدن رقبا
در روزهای اخیر شاهد سیاهنمایی درباره فیلترینگ فضای مجازی از سوی اصلاحطلبان هستیم؛ همانگونه که پیش از این نیز روحانی ادعا میکرد با پذیرش برجام و ریاستجمهوری او سایه جنگ از سر کشور دور شده است.
انتهای خبر/5119/