به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با راه اندازی کارگاه مهندسی معکوس، انجام پروتکلهای مهندسی معکوس و ساخت قطعات ماشین آلات معدنی و صنعتی مورد نیاز منطقه را در دستور کار خود قرار داده و در ابتدای فعالیت موفق شد قراردادی 30 میلیارد ریالی با فولاد تنبور امضاء کند.
با گذشت حدود یک سال از فعالیت کارگاه و اعتمادی که در بخش صنعت نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی بهوجود آمده شرکت سنگ آهن گهر زمین طی قراردادی به مبلغ 200 میلیارد ریال بومی سازی و ساخت قطعات مورد نیاز در سال 1400 را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان سپرده و در خصوص برگزاری دورههای آموزش تخصصی نیز قراردادی جداگانه به مبلغ 20 میلیارد ریال به امضاء رسیده است.
بهمن ماه سال جاری مجوز سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته توسط شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان برای واحد سیرجان صادر شده است.
علاوه بر موارد فوق تفاهم نامه و قراردادهای جداگانه نیز با شرکتهای سنگ آهن گل گهر، مس سرچشمه، نظم آوران و دیگر شرکتهای منطقه در دست اقدام است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان اکنون به دانشگاه حل مسئله در منطقه تبدیل شده و قرار است با توجه به حجم بالای قراردادها، دیگر واحدهای استان کرمان و کشور را در این راه با خود همراه کند.
انتهای خبر/5841/