به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بهمنظور بهروزرسانی برنامه علمی دریا اولین جلسه شورای دانشی این برنامه علمی، با حضور رؤسای شوراهای دانشی، مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل، مجری برنامه علمی دریا و معاون پژوهشی واحد تهران شمال برگزار شد.
در این جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ضمن توصیف ظرفیتهای بالای این واحد دانشگاهی نسبت به مشارکت حداکثری اعضای هیئت علمی دانشگاه، بر لزوم شکلگیری و تقویت شورای دانشی، احصای چالشهای تراز اول کشور و بازنگری و بهروزرسانی زمینههای پژوهشی این برنامه علمی تأکید کرد.
همچنین وی نگاه مسئلهمحور و کلاننگری در حوزه دریا را از پیشنیازهای موفقیت این برنامه علمی برشمرد.
رفع چالشهای توسعه دریا از طریق بازنگری و تعریف زمینههای پژوهشی کاربردی
در این نشست سعید ملماسی، مجری برنامه علمی دریا ضمن گزارشی از روند اقدامات انجام شده به منظور بازنگری برنامه علمی دریا و برگزاری اولین جلسه بازنگری این برنامه در کمیته ارزیابی و هماندیشی پایش دانشگاه آزاد اسلامی، شکلگیری شوراهای دانشی را متناسب با محورهای برنامه و با هدف رفع چالشهای توسعه دریا از طریق بازنگری و تعریف زمینههای پژوهشی کاربردی، از اقدامات بنیادی انجام شده برشمرد.
همچنین در این نشست لاله فرهنگ متین، مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و دبیر کمیته ارزیابی و هم اندیشی پایش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان تجارب، دلایل و شاخصهای موفقیت برنامه علمی پدافند غیرعامل، تنوعبخشی زمینههای پژوهشی، بهرهگیری از تخصصهای مختلف و بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای علمی دانشگاه را جهت موفقیت و اثربخشی برنامه علمی دریا پیشنهاد کرد.
در این نشست مقرر شد با مشارکت مجری برنامه علمی دریا و رؤسای شوراهای دانشی، اعضای شورای دانشی به تفکیک هر شورا معرفی شوند و تمامی زمینههای پژوهشی قبلی مورد بازنگری قرار گیرد.
یادآور میشود دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال از سال 97 با آگاهی از اهمیت موضوع و تأکید دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه دانش کاربردی در حوزه دریا و با بررسی مشکلات و نیازهای ذینفعان و ذیربطان کلیدی کارهای خوبی انجام داده است.
واحد تهران شمال با درک چالشهای موجود و مرتبط با موضوعهای حوزه دریا با همکاری سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با تعریف زمینههای پژوهشی متنوع و کاربردی، بخشی از پژوهشهای تحصیلات تکمیلی دانشگاه را در این زمینه معطوف کرده و از ظرفیتهای پژوهشی دانشگاه در راستای حل مشکلات حوزه دریا در قالب برنامه علمی دریا استفاده کرده و در حال حاضر نیز این برنامه علمی در حال بهروزرسانی است.
انتهای پیام/4118/4084/پ
انتهای خبر/64/