مرتضی طلایی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا در واکنش به اینکه برخی اخبار مبنی بر اینکه اصولگرایان در شرایطی که مشارکت پایین باشد، پیروز عرصه انتخابات میشوند، گفت: مسئله مشارکت در انتخابات از نقاطی است که بسیاری از مدعیان در آن به طور روشن و آشکاری مردود میشوند و برای جبران این مردودی، به بهانهگیری و تهمت روی میآورند. البته بنده حساب جریانهای اصیل، قانونمند و ولایی فعال در کشور را که ممکن است نظرات متفاوتی در شیوه اداره امور داشته باشند، را از این جریان جدا میدانم.
دبیرکل همنا افزود: بخشی از کسانی که این اتهام را به عنوان روش جدید جنگ روانی خود در این دوره برگزیدهاند، کسانی هستند که هرجا رأی اکثریت، خلاف نظر آنها بوده، یا مانند انتخابات مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم ، مردم و رشد سیاسی و نظری آنها را تحقیر و به انتخاب مردم توهین کردهاند یا به صورت عملی و میدانی در برابر آن صف آرایی کردند. لذا اصل مشارکت برای این دسته از افراد بیمعنی و فقط سهم طلبی از قدرت برای آنها موضوعیت دارد.
طلایی با تاکید بر احترام جریان انقلابی به رأی مردم تصریح کرد: در حقیقت جریان انقلابی در همه مقاطع نشان داده، از رأی و نظر مردم، ولو با اختلاف بسیار اندک مانند سال ۹۲، تبعیت کامل داشته و هم اینکه بیش از هرچیز، اصل مشارکت و حضور مردم را مقصد قرار داده است. بنابراین بهتر است تکرار کنندگان این اتهام با خود مرور کنند که اگر در بخشی از جامعه، تردید در مشارکت سیاسی رخ داده، حاصل کار و کارنامه فاجعهبار آنها به ویژه در حوزه معیشت است.
این چهره اصولگرا در پاسخ به اینکه وحدت نیروهای یک جریان به ویژه اصولگرا در افزایش مشارکت تا چه اندازه موثر است؟ خاطرنشان کرد: مردم به شعارها و ارزشهای انقلاب پایبند هستند و به آن دلبستگی دارند. لذا اگر وحدت واقعی، گفتمان محور، حول ِآرمانها و ارزشها شکل گرفته و با ارجاع به عملکردها و نه حرفها، مردم را به حضور دعوت کند، حتماً بر مشارکت اثرگذار خواهد بود اما اگر، یک جریان وجود داشته باشد و مانند همه گروههای دیگر سیاسی عرض اندام کند، باید بداند که مردم نسبت به رفتارهای سیاست زده، دلزده هستند.
طلایی در رابطه چشمانداز همگرایی شورای وحدت و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب یادآور شد: بیش و پیش از نامها، باورها، روشها و منشها هستند که میتوانند ایجاد وحدت کمند وگرنه هر اسمی بر رفتارهای گروهگرایانه بگذاریم، بازهم خروجی آن هر چه باشد، وحدت نخواهد بود. اولویت همه جریانهای انقلابی باید ارائه افراد و برنامههایی با هدف کار و خدمت، بهبود معیشت مردم، خروج از رکود اقتصادی و اصلاح روشهای غلط جاری در هشت سال گذشته باشد.
انتهای خبر/6534/