صفر نصرالهزاده با اعلام این خبر گفت: بر اساس نتایج رتبهبندی جهانی یو. اس. نیوز ۲۰۲۵-۲۰۲۴ دانشگاه تبریز با کسب امتیاز ۵۳/۳ و رتبه جهانی ۵۲۱ رتبه جهانی خود را ۱۰۴ رتبه بهبود بخشید و به رتبه ۳ دانشگاههای ایران بعد از دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف دست یافت و رتبه ملی خود را یک پله بهبود بخشید.
وی افزود: بر مبنای این رتبهبندی، دانشگاه تبریز در سطح دانشگاههای آسیایی نیز رتبه ۱۳۱ جهان را به خود اختصاص داد.
نصراله زاده خاطر نشان کرد: در رتبه بندی سال قبل این نظام رتبهبندی، دانشگاه تبریز رتبه جهانی ۶۳۵، رتبه ملی ۶ و رتبه آسیایی ۱۳۹ را به خود اختصاص داده بود که این رتبهها تماماً در رتبهبندی امسال با بهبود همراه بودهاند.
رئیس دانشگاه تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه در رتبهبندی امسال شاهد جهش عمدهای در رتبههای جهانی دانشگاه تبریز در حوزههای مختلف بودیم، گفت: بر اساس این رتبه بندی این دانشگاه در حوزه علوم صنایع غذایی رتبه ۲۷ دنیا، در بخش منابع آب رتبه ۲۷ جهان، در حوزه علوم پلیمر ۳۷ دنیا و در حوزه مهندسی مکانیک رتبه ۴۹ جهان را کسب کرده است.
وی ادامه داد: این دانشگاه همچنین در حوزههای مهندسی عمران رتبه ۵۶ دنیا، انرژی و سوخت رتبه ۹۸ جهان، مهندسی رتبه ۱۲۴ دنیا، علوم محیط زیست رتبه ۱۲۷ جهان، مهندسی شیمی رتبه ۱۲۸ جهان، علوم کشاورزی رتبه ۱۶۹ دنیا، علوم و فناوری سبز و پایدار رتبه ۱۰۳ جهان، شیمی رتبه ۱۷۶ جهان، مهندسی برق و رایانه رتبه ۲۰۷ جهان و محیطزیست اکولوژی رتبه ۳۲۲ دنیا را بدست آورده است.
به گزارش آگاه، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی افزود: در حوزههای ریاضیات رتبه ۳۱۲ جهان، علوم گیاهی و جانوری رتبه ۳۷۳ دنیا، زیستشناسی و بیوشیمی رتبه ۴۲۹ جهان، شیمیفیزیک رتبه ۴۳۴ دنیا، علوم مواد رتبه ۴۸۰ جهان، علوم زمین رتبه ۴۵۵ جهان، علوم رایانه رتبه ۵۷۰ جهان و فیزیک رتبه ۷۵۹ دنیا را کسب کرده است.
انتهای خبر/66228/