به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، حجت الاسلام والمسلمین علی رحیمی، امام جمعه شهرستان تکاب در مورد اشتغالزایی در این شهرستان اظهار داشت: کارهای اقتصادی و سرمایه گذاری که بر مبنای اشتغالزایی و رفع بیکاری صورت میپذیرد در دیدگاه و نگاه دینی عبادت محسوب میشود و سرمایه گذاری مورد تائید اسلام و انقلاب اسلامی است که در راستای کمک به اشتغالزایی حرکت کند.
وی در ادامه افزود: شهرستان تکاب در سطح کشور یکی از کم برخوردارترین شهرستانها محسوب میشود و این در حالی است که سرمایههای کلان مادی، نیروی انسانی تحصیل کرده، جوانان توانمند در این شهرستان وجود دارد و همچنین معادن خدادادی مانند سنگهای زینتی و طلا در سطح خاورمیانه ممتاز است اما متاسفانه رویکردی که در این شهرستان وجود داشته بهره و استفاده در حد و شایسته و انتظار مردم صورت نگرفته است.
امام جمعه تکاب عنوان کرد: با این که مسئولیتها و محدودیتها در این شهرستان وجود دارد، اما معادن زرشوران و پویا زرکان در حوزه اشتغال و بکارگیری جوانان خوب عمل کرده اند و بیش از 80 درصد شاغلین در این بخش از بومیان منطقه مشغول به کار هستند که بایستی افزایش پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی با اشاره به نگاه منفی مردم تکاب به معادن گفت: این یک واقعیت است که نگاه منفی نسبت به معادن در این منطقه وجود دارد و از نظر فرهنگی تصویر مناسبی در ذهن مردم وجود ندارد و باید این موضوع را ریشه یابی و آسیب شناسی کنیم و ببینیم علت اصلی که مردم این دیدگاه را پیدا کردند چیست.
وی اظهار داشت: در مجموع در زمینه اشتغال قدم مثبتی در این زمینه برداشته شده است و اگر مدیران این مجموعه بتوانند فازهای دیگر معادن را توسعه دهند میتواند اشتغالزایی بیشتر و گامهای اساسی در این راه برداشته شود.
امام جمعه تکاب گفت: مجموعههای این معادن میتوانند با توسعه کارخانههای پایین دستی مانند کارخانه های فرآوری سنگ زنجیره کامل را اجرا کنند و در حوزه اشتغال و رونق کسب و کار اثر گذار باشند. در معدن آق دره حدود هزار نفر مشغول به کار هستند و در معدن زرشوران نیز همین تعداد مشغول فعالیت هستند و در مجموع 2هزار کارگر کار میکنند و 2هزار خانواده از این دو معدن ارتزاق دارند و نباید نسبت به معادن دید منفی وجود داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی تصریح کرد: در مجموع حدود 5 تا 6 هزار نفر از این دو معدن بهره مند هستند و نسبت به جمعیت شهرستان این حجم اشتغال قابل توجه است.
وی عنوان کرد: باید گامهای بعدی با حمایت دولت و ورود سرمایه گذاران در این منطقه انجام شود و در این راستا اشتغالزایی مناسبی انجام شود.
امام جمعه تکاب در مورد حضور شرکت پویا زرکان در بورس عنوان کرد: رویکرد بورس متفاوت بوده و انگیزه و اهداف یکی است. در نگاه بخشی نگر که مربوط به این شرکت است این که مردم منطقه این انتظار را دارند تا بتوانند سهام این شرکت به کارکنان شرکت و مردم تکاب واگذار شود و اولویت اصلی در عرضه اولیه سهام، مردم شهرستان تکاب باشند و آنان خود را شریک و صاحب آن بدانند. اگر این اتفاق بیفتد دلسوزی و همکاری بیشتری خواهند داشت و با اجرای طرح های توسعه رشد و تعالی شرکت پویا زرکان و سرمایه در گردش این شرکت به نحو مطلوب صورت می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی گفت: اگر حضور در بورس بر محور مردم نباشد آسیب زیادی خواهد داشت و این آسیبها هم به دولت وارد خواهد شد و هم خود سرمایه گذار هم آسیب خواهد دید و بدبینیها مضاعف میشود و دغدغههای مختلفی شکل میگیرد.
وی تصریح کرد: از نماینده مردم تکاب در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان قدردانی میکنم که در تلاش هستند تا در این مسیر آن چیزی که برای مردم تکاب مناسب است اتفاق بیفتد و انتظار ما این بود که در دهه فجر سهام عرضه شود. با اینحال باید هر چه زودتر عرضه سهام شرکت پویا زرکان صورت پذیرد و مردم در سهام این شرکت شریک شوند.
امام جمعه تکاب در خصوص واگذاری بخشی از سهام شرکت پویا زرکان به کارگران و کارکنان این شرکت عنوان کرد: این گونه کارها در شرکتها رسم است و اولویت واگذاری سهام ویژه کارگران است و هنر سرمایه گذاری و کار اقتصادی این است که آن افرادی که در آن شرکت کار میکنند برای آن دلسوزی کند و دغدغه فکری و ذهنی داشته باشد و کار را از خودش بداند.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی بیان کرد: ارتباط خوبی بین کارگر با مکانی که کار می کند، برقرار شود بهره وری ده ها برابر میشود و وقتی کارگران در یک شرکت سهام دار باشند آن کارگر احساس می کند این کار من است و هر چه بهتر کار کنم سود بیشتری خواهم برد و این کار یک هنر است.
وی درپایان گفت: واگذاری سهام به کارگران شرکت یک کار اسلامی و اقتصادی محسوب میشود و همه در این جریان منتفع می شوند و از بعد مادی و معنوی به نفع شرکت هم است.
انتهای خبر/6769/