به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید ابوالفضل سیدمحمدی، مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با اشاره به برگزاری نخستین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی در واحد تهران مرکزی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب نسبت به برگزاری و گسترش کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها تأکید دارند. در همین راستا از آبانماه سال جاری اطلاعرسانی در سطح واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور آغاز شد و دانشجویان رشتههای مختلف جهت شرکت در کرسیهای آزاداندیشی استقبال گستردهای داشتند.
شرکت 4800 نفری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی
وی افزود: تعداد 4 هزار و 800 نفر جهت شرکت در این رویداد که حول محور 6 موضوع سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، هنر و سلامت است، اعلام آمادگی و ثبتنام کردند و در قالب هزار و 200 تیم چهار نفره سازماندهی شدند که از بین آنها 363 تیم چهار نفره دانشجویی از دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران هستند.
نخستین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی در واحد تهران مرکزی برگزار شد
مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با بیان اینکه واحد تهران مرکزی در روز 9 اسفند 99 میزبان دو تیم موافق و منتقد گفتوگو از چهار واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بود، افزود: نخستین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاد اندیشی در واحد تهران مرکزی با محوریت اجتماعی با عنوان «شبکههای اجتماعی موجب سست شدن نظام خانواده میشود» برگزار شد.
والدین نقش مهمی در فرهنگسازی استفاده درست از فضای مجازی فرزندان دارند
سیدمحمدی گفت: فرهنگ استفاده از فضای مجازی، مزیتهای فضای مجازی، تحریم صفحات مخرب، دنبال نکردن مطالب بیمحتوا، توجه و ایجاد فضای همدلی با تلاش والدین در خانواده و... توسط دو گوه موافق و منتقد فضای مجازی مطرح شد. والدین نقش مهمی در فرهنگسازی استفاده درست از فضای مجازی و حفظ امنیت فرزندان در برابر آسیبها و تهدیدات فضای مجازی، برعهده دارند و در همین راستا با بالا بردن سطح آگاهیهای خود موجب افزایش سطح آگاهی فرزندانشان نیز میشوند.
وی درباره نحوه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی خاطرنشان کرد: گفتوگو با تیم موافق شروع و با تیم منتقد به پایان میرسد. هر تیم یک تیم پشتیبان محقق دارد که مسئولیت طرح موضوع و جمعآوری اطلاعات را عهدهدار است. هر یک از تیمها 30 دقیقه زمان دارند و کل مناظره یک ساعت به طول میانجامد و هرنفر در تیم 15 دقیقه زمان دارد تا نظرات خود را بیان کند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه هیئت داوران از اعضای هیئت علمی واحد تهران مرکزی هستند، گفت: علی پژهان از گروه جامعهشناسی، مجید کاشانی و امیرمسعود امیرمظاهری از گروه علوم اجتماعی بهعنوان داوران مناظره حضور داشتند و به نحوه استدلال و استفاده از منابع معتبرتر گفتوگو و همچنین به اخلاق در گفتگو امتیاز میدادند اما به هیچ عنوان اجازه جهتگیری و موضعگیری خاصی را نداشتند.
یادآور میشود نخستین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاد اندیشی ویژه دانشجویان به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.
انتهای خبر/7300/