احمد لامعی، شنبه ۲۱ مهر در نشست خبری با اشاره به اینکه دانشگاه بیرجند میراث دار مدرسه بزرگی چون مدرسه شوکتیه است که بیش از نیم قرن در عرصه علمی فعالیت دارد، گفت: دانشگاه بیرجند دارای ۱۴ دانشکده و بیش از ۱۲۰ هزار و ۱۲۴ دانشجو و ۳۵۲ عضو هیأت علمی است.
وی با بیان اینکه راه اندازی مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در سال ۱۴۰۲ راهاندازی شد، افزود: تا قبل از ایجاد این مرکز تنها میتوانستیم از کشورهای فارسی زبان دانشجو بگیریم ولی اکنون میتوانیم از همه کشورهای جهان دانشجو جذب کنیم.
لامعی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ دانشجو از افغانستان جذب کردیم، اظهار کرد: امسال از دو کشور بنگلادش و نیجریه نیز دانشجو جذب کردیم.
وی اظهار کرد:۳۰ پروژه عمرانی ناتمام در دانشگاه بیرجند وجود داشت که برخی از آنان مربوط به دولت نهم بود که بسیاری از آنان را طی دو- سه سال گذشته به پایان رسید که نمونه آن دانشکده ادبیات است.
وی تأکید بر اینکه پنج درصد از بودجه دانشگاه به حوزههای فرهنگی اختصاص مییابد، گفت: در حال حاضر در دانشگاه بیرجند ۵۲ انجمن علمی، ۲۸ کانون فرهنگی و هنری و دو تشکل سیاسی فعالیت دارند.
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: تعداد کرسیهای آزاد اندیشی برگزار شده دانشگاه در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۰ کرسی بود که به ۱۴۵ کرسی آزاد اندیشی در سال ۱۴۰۳ رسیده است.
لامعی با اشاره به اینکه تعداد اردوها و بازدیدهای دانشگاه نیز از ۳۰ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۲۱۰ مورد در سال ۱۴۰۳ رسید، ادامه داد: تعداد شرکتهای دانش بنیان و فناور دانشگاه بیرجند نیز از ۴۵ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۶۹ مورد در سال ۱۴۰۳ رسیده است.
رئیس دانشگاه بیرجند بیان کرد: دانشگاه بیرجند دارای ۱۴ دانشکده و بیش از ۱۲۰ هزار و ۱۲۴ دانشجو و ۳۵۲ عضو هیأت علمی است.
لامعی با تأکید بر اینکه دانشگاه بیرجند از جمله دانشگاههای سطح ۲ کشور است، گفت: بر این اساس دانشگاه بیرجند هم ردیف دانشگاههایی چون دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه مازندران است.
رئیس دانشگاه بیرجند یادآورشد: در سفر اول رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی به خراسان جنوبی ۲۴ میلیارد تومان بودجه برای دانشگاه بیرجند در نظر گرفته شد که با پیگیریهای به ۴۸ میلیارد تومان رسید، در سفر دوم ۲۰۲ میلیارد تومان برای دانشگاه بیرجند مصوبه در نظر گرفته شد.
انتهای پیام
انتهای خبر/76688/