به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن هاشمی در مراسم امضای تفاهمنامه بازسازی کامل ۳۱ رام قطار مترو، طرح نوسازی ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده شهر تهران و انعقاد قرارداد خرید ۱۰۵ دستگاه واگن قطار مترو که صبح امروز در کارخانه واگنسازی تهران برگزار شد، اظهار کرد: شبکه مترو شبکهای است که اگر شروع شد و ساخته شد، نمیشود از آن کوتاه آمد و آن را تکمیل نکرد و در اینصورت نمیتوانیم راندمان لازم را براساس سرمایهگذاری که میکنیم داشته باشیم.
وی ادامه داد: ساخت تونل و تأمین تجهیزات ثابت 75 درصد کار مترو است تا واگنها روی ریل قرار بگیرند و مسافرگیری انجام شود؛ زمانیکه ما در جهت سیستم رانش روی ریل اقدام نمیکنیم در زمان ظرفیتگیری عقب میمانیم و سرمایهگذاری را از دست میدهیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: ایستگاه متروی حقانی یکی از این نمونهها است که در سال 56 کلنگ آن خورده و با هزینه بالایی به بهرهبرداری رسیده ولی هنوز با گذشت بیش از 40 سال به راندمان نرسیده است. همچنین بهرهبرداری از خط 6 و 7 متروی تهران که با هزینههای نجومی انجام شده تنها 20 تا 30 هزار مسافر دارد در حالیکه میزان مسافرگیری آن باید به 500 هزار تا یک میلیون مسافر برسد.
هاشمی با اشاره به اهمیت بومیسازی ساخت قطارهای مترو گفت: با توجه به اینکه ما در آینده به 10 میلیون سفر در مترو خواهیم رسید باید تلاش کنیم تا در این خصوص زمینه وابستگی را قطع کنیم.
وی افزود: با انعقاد قرارداد ساخت واگن در کشور 25 هزار اشتغال ایجاد میشود که این موضوع نیازمند تأمین اعتبار و پرداخت است.
رئیس شورای شهر تهران در پایان با بیان اینکه توسعه حمل و نقل عمومی مهمترین اقدام در راستای کاهش آلودگی هوا است، گفت: در نهایت متروی تهران در 12 خط در 450 کیلومتر باید ظرفیت مسافرگیری آن به 10 میلیون سفر برسد؛ در حال حاضر ما در مترو 1500 واگن داریم که این میزان باید به 4 هزار و 500 تا 5 هزار و 500 واگن برسد.
انتهای خبر/8259/