29 December-2024 الأحد - 28 جمادی الثانی 1446 یکشنبه - 9 دی 1403 21:0 (GMT) 21:0 ارتباط با ما
خبرگزاری آگاه
پیگیری حقوق عامه باید در راس امور دادسراها باشد
شنبه 5 آبان 1403 ساعت 7:55
پیگیری حقوق عامه باید در راس امور دادسراها باشد

پیگیری حقوق عامه باید در راس امور دادسراها باشد

جلال آفاقی پنجم آبان در همایش فصلی قضات سراسر استان با اشاره به ورود اخیر دادستانی اردبیل به موضوع ساماندهی میوه فروشی‌های سیار و رفع ترافیک و معضلات ناشی از وضع نابسامان گذشته به عنوان مصداقی از حقوق عمومی، افزود: دادستان‌ها باید همواره  با رصد موضوعات مخل امنیت روانی مردم، واکنش سریع و موثر در صیانت از حقوق عمومی داشته باشند.

وی ادامه داد: پیگیری حقوق عامه از موضوعات اولویت دار دستگاه قضایی است و باید در راس ماموریت‌های دادستان‌های سراسر استان قرار گیرد.

آفاقی همچنین دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهدیدهای اخیر رژیم جعلی و غاصب صیهونیستی و اقدامات ماجراجویانه و تجاوزکارانه آن، ضرورت حفظ همبستگی و آرامش را یادآور شده، اظهار داشت:  اخبار مربوط به این حوادث باید از طریق رسانه‌های معتبر دنبال شده، به شایعات رسانه‌های دشمن توجه نشود.

دادستان مرکز استان افزود: با هرگونه شایعه سازی و نشر یا بازنشر اخبار خلاف واقع دراین خصوص به شدت برخورد خواهد شد.

ارائه گزارش از اقدامات دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل و دادسراهای تابعه استان در زمینه کاهش جمعیت کیفری، ساماندهی و رسیدگی به تخلفات تعاونی‌های مسکن، پایش زندانیان و جلب محکومان متواری از جمله محورهای سخنان آفاقی در همایش فصلی قضات سراسر استان اردبیل بود.

انتهای خبر/82785/

برچسب ها