اصغر حاجعلیاکبری امروز (سهشنبه ۱۵ آبان ماه) در مراسم اختتامیه تولید محتوادر شهرستان خرمدره با بیان اینکه در کمتر از یک دهه اخیر تعداد رسانهها در کشورمان به بیش از ده برابر افزایش پیدا کرده است، متذکر شد: در حال حاضر بیش از ۱۴ هزار رسانه در کشور فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه حمایتهای ویژهای نیز از این رسانهها اتفاق میافتد که یکی از این حمایتها فراهم ساختن بستری برای درآمدزایی از بستر آگهیهای ثبتی و دولتی است که این موضوع بیانگر آن است که رسانهها در این زمینه دقت کافی را داشته باشند، تصریح کرد: موضوع مهمی که وجود دارد این است که رسانهها از رسالت خود دور نشوند و صرفا به این مقوله نباید نگاه اقتصادی داشت هر چند قبول داریم اقتصاد رسانه یک موضوع مهم است اما تمام ماجرا این موضوع نیست.
او با بیان اینکه یکی از رسالتهای اصلی و اولویتدار رسانهها تلاش برای اشاعه فرهنگ، تمدن و ارزشهای دینی است، تاکید کرد: موضوعی که در دنیا اتفاق افتاده این است که رسانه را در حوزه فرهنگ تعریف میکنند بدین معنی که انگار متولیان فرهنگی متولی رسانه هستند اما این گونه نیست.
وی با توضیح اینکه با توجه به تحولات شتابنده عرصه رسانه همه بخشهای یک کشور و جامعه را تحت تاثیر خود قرار میدهد، افزود: بعد از تحولات اساسی که در عرصه رسانه اتفاق افتاد حتی صنعت ما نیز دچار تحول شد تا جایی که از سمت صنعت نیرو طلب به سمت صنعت دانشطلب حرکت میکند که مزایای و معایب خاص خود را دارد لذا همه این موضوعات باید تحت تدبیر تمام همه دستگاهها اتفاق بیفتد.
حاجعلیاکبری با یادآوری این مطلب که درست است رسانه در ذیل دستگاه فرهنگ و هنر تعریف شده است اما این همه ماجرا نیست، تصریح کرد: بین ۱۰ الی ۱۳ درصد توان مالی و اعتباری کشور متعلق به دستگاه فرهنگ و رسانه است و به همین میزان نیز میتواند پاسخگوی این حوزه باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با توضیح اینکه خوشبختانه حرکت رو به جلویی در عرصه رسانه، فضای مجازی، شبکههای اجتماعی در کشور با هدایتهای داهیانه مقام معظم رهبری شاهد هستیم، تصریح کرد: هر چند اتفاقات خوبی در حوزه رسانه افتاده است، اما در تراز انقلاب اسلامی نیستیم.
وی با تاکید بر اینکه برای دستیابی به این موضوع باید تلاشهای زیادی انجام دهیم، ادامه داد: این امر نیز مستلزم حرکتهای همافزای بین دستگاهی است؛ یعنی یک دستگاه نمیتواند به تنهایی متولی باشد.
انتهای خبر/87675/