29 December-2024 الأحد - 28 جمادی الثانی 1446 یکشنبه - 9 دی 1403 1:57 (GMT) 1:57 ارتباط با ما
خبرگزاری آگاه
توصیه‌های شهید سلیمانی به نامزدهای انتخاباتی
چهارشنبه 19 خرداد 1400 ساعت 13:54
توصیه‌های شهید سلیمانی به نامزدهای انتخاباتی
جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است و باید به‌دوراز هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکرد.

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، جمهوری اسلامی ایران در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است. انتخابات همواره نشان دهنده اراده مردم و مردم‌سالاری دینی است. یکی از راه‌هایی که مردم می‌توانند سرنوشت خود و کشورشان را تغییر دهند انتخابات ریاست جمهوری است بنابرین مشارکت حداکثری در این امر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

همان‌طور که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند شهدا مانند ستاره هستند و با این ستاره‌ها می‌شود راه را پیدا کرد؛ بنابراین برای پیدا کردن راه درست باید به سیره شهدا و راه آنان پرداخت.

شاخص‌ترین شهیدی که بیشتر مردم حیات او را درک کردند شهید سلیمانی بود، او به تعبیر یکی از دوستان نزدیکش مرد میدان بود؛ زمان قبل از انقلاب به پیروزی کمک کرد و بعدازآن در جبهه‌های جنگ حضور یافت و تمام زندگی‌اش را در مسیر انجام ‌وظیفه گذراند.

یکی از بارزترین ویژگی‌های شهید سلیمانی ولایت‌پذیری بود او در بخشی از وصیت‌نامه خود می‌گوید: خواهران و برادران مجاهدم در این عالم، ای کسانی که سرهای خود را برای خداوند عاریه داده‌اید و جان‌ها را بر کف دست گرفته و در بازار عشق‌بازی به سوق فروش آمده‌اید، عنایت کنید: جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است.

امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی (ص).

برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می‌دانید منزه‌ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت‌فقیه را تنها نسخه نجات‌بخش این امت قرار داد؛

لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید باید به‌دوراز هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمهٔ رسول‌الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت‌الله الحرام و مدینه حرم رسول‌الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی‌ماند؛ قرآن آسیب می‌بیند.

توصیه‌های شهید سلیمانی به نامزدهای انتخاباتی

در مناظرات خدا را فراموش نکنید

او در بخشی دیگر از وصیت‌نامه خود چند توصیه مهم به سیاسیون کشور می‌کند: چه آن‌هایی که اصلاح‌طلب خود را می‌نامند و چه آن‌هایی که اصولگرا. آنچه پیوسته در رنج بودم اینکه عموماً ما در دو مقطع، خدا و قرآن و ارزش‌ها را فراموش می‌کنیم، بلکه فدا می‌کنیم. عزیزان، هر رقابتی باهم می‌کنید و هر جدلی باهم دارید، اما اگر عمل شما و کلام شما یا مناظره‌هایتان به نحوی تضعیف‌کننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مکرم اسلام و شهدای این راه هستید؛ مرزها را تفکیک کنید. اگر می‌خواهید باهم باشید، شرط باهم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است. اصول، مطوّل و مفصّل نیست. اصول عبارت از چند اصل مهم است:

۱- اول آن‌ها، اعتقاد عملی به ولایت‌فقیه است؛ یعنی این‌که نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذکرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید. کسی که در جمهوری اسلامی می‌خواهد مسئولیتی را احراز کند، شرط اساسی آن این است که اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت‌فقیه داشته باشد.

۲- اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزش‌ها تا مسئولیت‌ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام.

۳- به‌کارگیری افراد پاک دست و معتقد و خدمتگزار به ملّت، نه افرادی که حتی اگر به میز یک دهستان هم برسند خاطرهٔ خان‌های سابق را تداعی می‌کنند.

۴- مقابله با فساد و دوری از فساد و تجمّلات را شیوه خود قرار دهند.

۵- در دوره حکومت و حاکمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بداند و خود خدمتگزار واقعی، توسعه گر ارزش‌ها باشد، نه با توجیهات واهی، ارزش‌ها را بایکوت کند.

رزمندگان برای انتخاب فرد اصلح از خدا کمک می‌گرفتند

به نقل از یکی از راویان دفاع مقدس، رزمندگان دفاع مقدس در انتخابات با این اعتقاد پای صندوق‌های رأی می‌آمدند که بتوانند سرنوشت مردم را به دست افراد صالح بسپارند.

پس از شهادت شهید رجایی و در اولین انتخابات، شور عجیبی بین بچه‌ها وجود داشت. رزمندگان در مقر لشکر ۱۷، چند ساعت منتظر مانده بودند تا صندوق رأی بیاید؛ مثلاً اگر قرار بود صندوق ساعت ۹ بیاید بچه‌ها از ساعت ۸ و نیم وضو گرفته در صف آماده بودند. به خاطر وضعیت منطقه جنگی صندوق ساعت ۱۱-۱۲ ظهر آمد و بچه‌ها در تمام طول این مدت منتظر بودند؛ مانند شب‌های عملیات قربت الی الله و با وضو ذکر می‌گفتند و از خدا کمک می‌گرفتند.

انتهای پیام/

انتهای خبر/9231/