حجت الاسلام والمسلمین سیدصدرالله رجایینسب امروز، ۶ آذرماه در نشست نهایی و جمعبندی بازرسی در اجرای ماده ۲۸ آییننامه نحوه بازرسی، نظارت و ارزشیابی رفتار و عملکرد قضات استان در ۳ حوزه قضایی لامرد، مُهر و اشکنان ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته بسیج با بیان اینکه نتیجه بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد حوزههای قضایی ارتقاء عملکرد مجموعه قضایی استان است، بیان کرد: در پایان هر بازرسی باید نقاط قوت تقویت و نقاط ضعف بلافاصله طی یک برنامه اجرایی برطرف شود.
وی نتیجه بازرسیهای انجام شده را مؤثر در تصمیمات مدیریتی کلان در استان خواند و تصریح کرد: آثار مثبت و نتیجه بازرسیها ملاک عمل مدیریت برای ارتقاء سازمانی قضات و کارکنان قرار میگیرد.
رجایینسب به اهمیت موضوع عملکرد واحدهای اجرای احکام اشاره کرد و افزود: تلاش همه همکاران در فرایند رسیدگیها از آغاز تا قطعیت آراء در واحدهای اجرای احکام متبلور است و همین امر ضرورت نگاه ویژه و توجه همکاران به اجرای به موقع احکام را بیش از پیش خواهد کرد.
رئیس شورای قضایی استان فارس همچنین به اهمیت بازرسیهای حضوری در حوزههای قضایی اشاره کرد و افزود: این شیوه بازرسی در کنار انواع دیگر بازرسی کاربردی فضای کلی از عملکرد حوزههای قضایی را به مدیریت انتقال میدهد و به نوعی مکمل سایر شیوههای نظارتی محسوب میشود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و مسئول نظارت و ارزشیابی قضات فارس نیز در این نشست بیان کرد: در بازرسی انجام شده از ۳ حوزه قضایی لامرد، مُهر و اشکنان نکات مثبت فراوانی استخراج شد و میزان نقاط ضعف احصاء شده در پایینترین سطح قرار داشت که این امر نشاندهنده تأثیر بازرسیهای گذشته است.
سید مصطفی بحرینی نکات مطرح شده را مؤثر در ارتقاء عملکرد و بهبود کار خواند و افزود: در حال حاضر سیستمهای نظارتی به نحوی است که عملکرد همه قضات به صورت لحظهای رصد و بررسی میشود، بنابراین اتخاذ تصمیمات مدبرانه توسط قضات بیش از هر زمان ضروری بهنظر میرسد.
وی با تأکید بر اهمیت بهروز بودن قضات در حوزههای علمی و دانش قضایی، گفت: کاهش ورودی پروندهها، پایش زندانیان و پرهیز از دستورات بازداشت در جرائم خُرد و سبک باید مدنظر قضات قرار گیرد.
به گزارش آگاه به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، در این نشست بازرسان در حوزههای حقوقی، کیفری، نظارتی و عملکردهای اداری و فناوری به ارائه گزارش از بازرسیها پرداختند.
انتهای خبر/97159/