اجرای «نظام ارجاع و پزشک خانواده» و «رسیدگی الکترونیکی به اسناد پزشکی» توسط تامیناجتماعی
اجرای «نظام ارجاع و پزشک خانواده» و «رسیدگی الکترونیکی به اسناد پزشکی» توسط تامیناجتماعی
به گزارش آگاه، مصطفی سالاری در نخستین جلسه هماهنگی ۲۰ طرح راهبردی سازمان تأمین اجتماعی که با حضور مدیران طرحها برگزار شد، بر ضرورت برنامهریزی دقیق اجرای طرحها با افق زمانی مشخص تأکید کرد و بهرهگیری از خرد جمعی و دانش موجود همکاران سازمان را کمککننده و پشتیبانی برای پیشبرد طرحهای راهبردی و تحولی برشمرد و گفت: استفاده از روش جمعسپاری که پیشتر نیز در سازمان تأمین اجتماعی و در قالب رویدادهایی برگزار شده، میتواند ناظر به ۲۰ طرح راهبردی، به فرآیندی منجر شود که فراتر از روال بروکراسی معمول اداری، ایدهها، نظرات و پیشنهادات خلاقانه همکاران سراسر کشور اخذ شده و این ایدهها به تکمیل و اجرایی شدن طرحهای تحولی سازمان کمک کند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی که از ابتدای دوره جدید مدیریتی،۲۰ طرح تحولی را در دستور کار سازمان قرار داده است، اظهار کرد: برخی از این طرحها همچون «اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده» یا «طرح رسیدگی الکترونیکی به اسناد پزشکی» مواردی است که در چند دهه گذشته در اهداف و برنامههای کلان کشور مطرح شده و آثار آنها نه تنها بر سازمان تأمین اجتماعی، بلکه بر کل نظام حکمرانی ما مترتب خواهد شد. لذا با یک برنامهریزی دقیق و مبتنی بر زمانبندی تلاش میکنیم تا این طرحها را اجرایی کنیم و از این جهت با مدیریت صحیح و تحمل دشواریها میتوان همه این طرحها را محقق کرد. روزی که این ۲۰ طرح با موفقیت اجرا شود، تأمین اجتماعی یک سازمان بسیار متفاوت از امروز خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری با اشاره به اهمیت هوشمندسازی خدمات سازمان گفت: در ۱۳ مورد از ۲۰ طرح تحولی سازمان، تحول دیجیتال محور اصلی است و این نشان میدهد که تأمین اجتماعی به دنبال تسهیل دسترسی بیمهشدگان و بازنشستگان عزیز به خدمات سازمان است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان این جلسه که به ارائه گزارش مدیران طرحهای ۲۰ گانه در خصوص برنامهریزی و زمان بندی اجرای طرحها اختصاص داشت، از اجرای رویدادهای جمعسپاری سازمان تأمین اجتماعی در چارچوب طرحهای راهبردی ۲۰گانه خبر داد و افزود: استفاده از روش جمعسپاری که پیشتر نیز در سازمان تأمین اجتماعی و در قالب رویدادهایی برگزار شده، میتواند در مسیر اجرای ۲۰ طرح راهبردی، به فرایندی منجر شود که فراتر از روال بروکراسی معمول اداری، ایدهها، نظرات و پیشنهادات خلاقانه همکاران سراسر کشور اخذ شده و این ایدهها به تکمیل و اجرایی شدن طرحهای تحولی سازمان کمک کند. این فرآیند باید به نحوی باشد که هریک از همکاران بتوانند ایده خود را در چارچوب طرحهای راهبردی ارائه کنند و این ایدهها به عنوان پشتیبان طرحها در اختیار مدیران قرار گرفته و پس از بررسی مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای خبر/115966/
- کنسرسیوم مردمی اقتصاد گردشگری کرمان تشکیل شد
- لزوم تغییرات اساسی در سیاستهای پولی، صنعتی و کشاورزی برای نجات اقتصاد و محیط زیست
- تولید داخلی به عنوان عامل اصلی در تحقق استقلال اقتصادی کشور
- دستگاه قضایی در چهارچوب قانون برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش میکند
- اهمیت سواحل مکران در افزایش جایگاه اقتصاد دریامحور در ایران
- پزشکیان: جغرافیای ایران و عراق مناسب هاب اقتصادی است
- آمادگی ایران برای احداث شهرک اقتصادی مشترک با عراق
- تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات اقتصادی ایران و عراق
- ظرفیت روستاهای گردشگری در چرخه اقتصادی فارس تقویت شود
- ضرورت اشتراکگذاری ظرفیتها در راستای تقویت مناسبات اقتصادی ایران و عراق
- ضرورت حضور میدانی در شناسایی و رفع آسیبهای اجتماعی
- مدیرکل جدید تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس معارفه شد
- ضرورت بهرهمندی از ظرفیت تشکلها در افزایش سرمایه اجتماعی
- اجرای «نظام ارجاع و پزشک خانواده» و «رسیدگی الکترونیکی به اسناد پزشکی» توسط تامیناجتماعی
- روایتهای کلاسیک پاسخگوی ذائقهی نسل امروز نیست/ بازنده بزرگ عصر شبکههای اجتماعی نباشیم
- کیفیت هوای تهران قابل قبول شد
- مزایای صندوق بیمه اجتماعی برای روستاییان و عشایر
- پیشنهاد تغییر قانون/ بسته شدن راه فرار از مدرسهسازی
- 7 توصیه پلیس به رانندگان تهرانی هنگام بارش برف و باران
- سامانه سخا گامی نوین برای خدمت اجتماعی با کرامت به نیازمندان