توسعه منطقه آزاد عامل شکوفایی تجاری و اقتصادی کردستان است
ارسلان ازهاری امروز (دوم بهمن) در چهارمین جلسه کارگروه مبادلات مرزی استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان یکی از ظرفیتهای عالی استان است که میتواند موجب سرمایهگذاری، اشتغال و رونق گردشگری در کردستان باشد.
وی با اشاره به اینکه منطقه آزاد به عنوان یک نقطه توسعهای باید رشد پیدا کرده و باعث توسعه منطقه شود، گفت: پس از تصویب و ابلاغ منطقه آزاد بانه و مریوان در یک مقطع زمانی، در سال ۱٤۰۱ مقرر گردید ظرف یک سال و نیم نقشه جامع آن اجرایی شود اما با تاخیری یکساله در حال حاضر فقط ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار کردستان اذعان کرد: باید بر اساس الزامات مجوزهای لازم گمرگ اخذ شود و همچنین ظرف مدت ۱۵ آینده روز نسبت به تامین انبار مناسب اقدام شود.
وی مدیریت واحد و متمرکز در مرز بینالمللی باشماق مریوان را یکی از مهمترین مطالبات و دغدغههای اصلی استان خواند و گفت: امیدواریم نقطه نظرات کارشناسی دستگاههای اجرایی بدون تعصب و تنها با نگاه توسعهای و در راستای تحقق مدیریت واحد در مرز باشماق ارائه کنند.
ازهاری با بیان اینکه امسال از سهمیه ۱۵۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری منطقه آزاد بانه و مریوان، ۱۰۰ میلیارد دلار آن به منطقه آزاد اروند واگذار شده است گفت : باید از فرصت باقی مانده تا پایان سال برای جذب ۵۰ میلیون دلار باقیمانده استفاده شود.
وی بر توجه ویژه به بازاریابی به عنوان یکی از مولفههای جذب سهم کالاهای تجاری منطقه آزاد استان تاکید کرد و گفت: مناطق آزاد دارای الفبا و ساختار مشخصی است بنابراین باید ساختار نیروی انسانی منطقه آزاد استان اصلاح شود و طبق ساختار موجود، ۵۷ نفر نیرو جذب کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان به ساماندهی مرز باشماق اشاره و اظهار کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل استان در قالب ساماندهی مرز باشماق، از سال ۱٤۰۱ تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای رفع معارض و تملک اراضی در این مرز هزینه کرده است.
ازهاری در بخش دیگر سخنان خود به تشکیل شورای توسعه استان زیر نظر معاون اول رئیس جمهور در تهران اشاره کرد و افزود: در نخستین جلسه شورا که اخیرا برگزار شد، بحث مدیریت واحد مرز باشماق از مباحث مطرح شده در این شورا بود و مقرر گردید حداکثر ظرف مدت دو ماه آینده، دستگاههای اجرایی ذیربط در سه حوزه فنی و اجرایی، مقررات حقوقی، موضوعات امنیتی و انتظامی نسبت به احصاء و شناسایی مشکلات و مسائل موجود اقدام و به همراه پیشنهادهای کارشناسی به سازمان مرکزی خود، جهت طرح در شورای توسعه اعلام کنند.
انتهای خبر/121210/
- معاون رئیس جمهور: ظرفیتهای اقتصادی خوزستان باید در اختیار زنان قرار بگیرد
- واکنش همتی، وزیر اقتصاد به بیانات مقام معظم رهبری
- توسعه منطقه آزاد عامل شکوفایی تجاری و اقتصادی کردستان است
- بازار اجاره مسکن در تهران؛ آرامش از دسترفته مستاجران
- دائمی شدن قرارداد کارگران منتفی شد؟
- نگاه دولت برای اقتصاد پایدار و توانمندسازی، ایجاد اشتغال پایدار است
- تحول مهم درسیاست جدیدارزی؛حذف ارزاشخاص یا"حاصل ازصادرات غیر"
- پایتخت اقتصادی ایران، منتظر تصمیمات بزرگ رییسجمهور
- نماینده کارگران:زندگی در تهران با حقوق زیر30میلیون ممکن نیست
- گزارش تسنیم| 2 برابر واردات سوخت از مرزها قاچاق میشود
- کاهش آسیبهای اجتماعی رویکرد قرارگاه محرومیتزدایی جهادسازندگی سپاه
- مسئولیت اجتماعی در شفافترین حالت هزینه میشود/ از همه ظرفیتهای نیروی انسانی استفاده میکنیم
- «بازی» عاملی مهم در رشد فردی، اجتماعی و عاطفی کودک
- ابتلای 18000 نفر به تب مالت/بیماری افزایش چشمگیری نداشته است
- مرگ 50 هزار ایرانی در سال 402 به دلیل آلودگی هوا
- مراسم یادبود چهلمین روز درگذشت خبرنگار تسنیم برگزار شد
- آنفلوآنزا در صدر ویروسهای تنفسی در گردش/ کرونا در رتبه دوم
- انتقال تدریجی اتوبوسهای برقی چینی به تهران از امشب
- بارش برف و باران در محورهای 3 استان/ وضعیت راهها
- تداوم 4 روزه هوای "قابل قبول" در تهران