به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از باشگاه خبرنگاران، اسدالله قلیزاده با اشاره به اختلال امروز در بخش پرداخت الکترونیکی بهای سوخت در جایگاههای عرضه سوخت گفت: سالهاست که قدرت انتخاب شرکتهای پرداخت الکترونیک بانکی با نگاه فراقانونی از جایگاه داران سلب شده و عدهای به این حوزه، سودآور نگاه میکنند و تلاشهای مختلفی از سوی آنان در جهت حفظ این شرایط وجود دارد. همچنین استهلاک بیش از حد قطعات تجهیزات سامانه هوشمند و وضعیت صدور کارت سوخت، مردم و جایگاه داران را کلافه کرده است.
وی افزود: این اولین بار نیست که چنین اتفاقی افتاده و قبلا هم با قطعی و اختلالهایی روبرو بودیم که موجب ایجاد صفهای طولانی برای مردم و زیان ناشی از عدم امکان تسویه حساب با مشتری، به جایگاه داران شده است؛ متاسفانه خدمات به مردم و جایگاه داران قربانی مسائلی شده که از نگاه فراقانونی برآمده است.
قلیزاده ادامه داد: تلاشهای بانک مرکزی، نهادهای دیگر و مجموعه صنفی جایگاه داران، به ویژه در یک سال گذشته برای حضور همه شرکتهای پرداخت الکترونیک مجوزدار از بانک مرکزی در جایگاهها، به سد مسائل غیرشفاف و انحصارطلبی برخورد کرده و موجب شده مشکلات بیشتر شود و نتیجه دلخواه تاکنون حاصل نشود.
وی بیان کرد: اقدامات حقوقی، قانونی و فنی را با جدیت دنبال می کنیم و هرفرد یا دستگاهی که در مسیر تحقق کیفیت و حذف انحصار قصور یا عدم پاسخگویی داشته باشد را به صورت شفاف به مردم اعلام خواهیم کرد و پیگیریهای قانونی را هرروز دنبال میکنیم. مردم بدانند جایگاه داران نه تنها مقصر نیستند بلکه از وضعیت موجود سامانه هوشمند و پرداخت الکترونیکی بهای سوخت شاکی اند و زیان می بینند.
قلی زاده افزود: اکثریت قاطع جایگاههای سوخت مالک خصوصی دارند و اجازه نمیدهیم هیچ شخصیت حقیقی، حقوقی، دولتی و غیردولتی با نگاه خاص، عادیترین اقدام مالی جایگاه که همان پرداخت بهای سوخت توسط مشتری است را انحصار گونه در دست بگیرد.
وی ادامه داد: حق انتخاب با مالک جایگاه است و سازمانهای متولی ضمن اعلام شرایط به شرکتها، باید مجوز لازم را صادر کنند. همچنین سامانه هوشمند سوخت متعلق به کشور و برای خدمت بهتر به مردم است و طبق الزام بانک مرکزی، همه جایگاههای سوخت باید بتوانند بانک و شرکت الکترونیک پرداخت را انتخاب کنند و از طریق اتصال به این سامانه سرویس دریافت کنند.
رئیس صنف جایگاه داران سوخت تاکید کرد: فقط در شرایط رقابتی میتوان امیدوار بود که کیفیت خدمات رسانی روز به روز بهتر، بومی سازی در سخت افزار و نرم افزار عملیاتی شود و شاهد ورود تکنولوژی نوین و افزایش کیفیت خدمات در این عرصه باشیم.
انتهای خبر/14063/
برچسب ها
- آخرین قیمتها در بازار تجاری/ دلار توافقی 71هزار و 536 تومان شد
- روسیه: استفاده از ارزهای ملی، بریکس را از فشار غرب رها میکند
- هواشناسی ایران 1404/4/18؛ هشدار گردوخاک و آلودگی هوا در 24 استان تا شنبه
- آخرین قیمتها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟
- با ابلاغیه رئیسجمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد
- جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی
- تردد روان در محورهای شمالی کشور
- فلج اقتصاد رژیم صهیونی پس از جنگ 12 روزه
- رویه تحویل کالاهای قاچاق مکشوفه به سازمان اموال تملیکی
- هواشناسی ایران 1404/4/17؛ هشدار نارنجی تداوم آلودگی هوا در 21 استان
- خشکی دریاچه نمک قم عامل تشدید گردوغبار تهران
- شهادت 18 نفر از اعضای کادر سلامت در تجاوز رژیم صهیونیستی
- احتمال معلولیت دائمی 1000 نفر از مجروحان حملات رژیم صهیونیستی
- شمار مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به 5750 نفر رسید/ 170 مجروح جنگ همچنان بستری هستند
- تصویب یک فوریت نامگذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ 12 روزه
- افزایش 4برابری دستگیری اتباع غیرمجاز/ برخورد قاطع با حفظ کرامت انسانی
- کیفیت هوای تهران «قابل قبول» شد
- سبقت اروپا از خاورمیانه در گرمایش؛ هشدار درباره احتمال مرگ دهها هزار نفر
- کارت ورود به جلسه کنکور 22 تیرماه منتشر میشود
- تهران فردا تعطیل نیست/ تمهیدات کاهش آلودگی هوا