اولویتهای صندوق اعتباری هنر برای هنرمندان / معرفی ۴۵۰۰ نفر به سازمان تامین اجتماعی
اولویتهای صندوق اعتباری هنر برای هنرمندان / معرفی ۴۵۰۰ نفر به سازمان تامین اجتماعی
به گزارش آگاه، مسلم کریمی ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه خدمات بیمه تأمین اجتماعی در یک سال گذشته، گفت: بیمه اعضای صندوق اعتباری هنر تحت عنوان «بیمه فرهنگ و هنر» ذیل بیمهی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف میشود و متقاضیان این بیمه میتوانند بسته به نوع خدمات، یکی از طرحها با نرخ ۱۴، ۱۸ و ۲۷ درصد را انتخاب کنند و از خدمات آن بهرهمند شوند.
او افزود: پوشش هزینههای پزشکی و درمانی، امکان برخورداری از مستمری پس از بازنشستگی، پرداخت مستمری به بازماندگان در صورت فوت، حقوق کارافتادگی کلی ناشی از کار و تخصیص یارانه برای حق بیمه تأمین اجتماعی اعضاء از مهمترین مزایای بیمه فرهنگ و هنر است.
کریمی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اهمیت برخورداری اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی، صندوق اعتباری هنر برای این بخش کمک هزینه تخصیص داده است. بر این اساس هرسال با اعلام مبلغ حق بیمه از سوی سازمان تأمین اجتماعی، صندوق بین ۲۸ تا ۸۳ درصد حق بیمه ماهانه را (براساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در هر سال) به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت میکند.
او در ادامه افزود: در سال ۱۴۰۴ ماهیانه یک میلیون و ۳۹ هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت میشود. بر این اساس پیشبینی میشود سهم پرداختی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی برای اعضای بیمه شده در سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان باشد.
معاون صندوق اعتباری هنر با بیان اینکه مبلغ پرداختی از سوی بیمهشدگان صندوق اعتباری هنر هرساله بر اساس قوانین سازمان تأمین اجتماعی تعیین میشود، گفت: مبلغ ماهانه حق بیمه حداقل دستمزد تأمین اجتماعی در نرخ ۱۴ درصد، یک میلیون و ۴۵۴ هزار و ۷۰۰ تومان برای ماههای ۳۰ روزه اعلام شده است که از این میزان ۴۱۵ هزار و ۶۰۰ تومان را عضو صندوق (سهم فرد) پرداخت میکند و مابقی را صندوق هنر برای عضو متقاضی پرداخت میکند. در نرخ ۱۸ درصد مبلغ حق بیمه حداقل دستمزد نیز یک میلیون و ۸۷۰ هزار و ۳۰۰ تومان است که اعضای متقاضی این نرخ بیمه مبلغ ۸۳۱ هزار و ۳۰۰ تومان برای ماههای ۳۰ روزه پرداخت میکنند.
او افزود: حق بیمه حداقل دست مزد اعلام شده در نرخ توافقی ۲۷ درصد، ۳ میلیون ۶۴۷ هزار و ۲۰۰ تومان است که اعضای صندوق از این مبلغ ۲ میلیون و ۶۰۸ هزار تومان را پرداخت میکنند.
کریمی در ادامه تصریح کرد: مبلغ سرانه درمان در سال جاری، ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر فرد تعیین شده است که افراد در صورت تمایل و پرداخت میتوانند از مزایای آن استفاده کنند.
بنابر اعلام روابط عمومی صندوق اعتباری هنر کریمی در بخش دیگر سخنان خود به برخط شدن ارائه درخواستهای بیمه تأمین اجتماعی اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت خدمات بیمه تأمین اجتماعی از سال گذشته برای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات، تمهیداتی اندیشیده شد که با توسعه زیرساختها، متقاضیان برقراری بیمه تأمین اجتماعی بدون نیاز به مراجعه حضوری میتوانند درخواست خود را از طریق پیامرسان صندوق هنر ارائه دهند که طی دوره هشت ماهه بیش از ۸ هزار معرفینامه برقرار و برقراری مجدد از طریق این سامانه صادر شد.
معاون صندوق اعتباری هنر در پایان تأکید کرد: به منظور استمرار پوشش بیمه تأمین اجتماعی و جلوگیری از ایجاد گسست و وقفه در قراردادهای بیمه توصیه میشود اعضای محترم نسبت به واریز سهم بیمه خود در موعد مقرر اهتمام لازم را داشته باشند.
انتهای خبر/152957/
- استان بوشهر کاندیدای اصلی برای پایتخت اقتصادی کشور
- صنایع خوزستان قلب تپنده تولید و اقتصاد کشور هستند
- مهاجرانی: انتخاب وزیر اقتصاد را به مذاکرات گره نزدیم/واردات خودرو جانبازان به تصویب دولت رسید
- رشد لاکپشتی اقتصاد دیجیتال در ایران
- رشد اقتصادی آسیا به سمت نزول میرود
- وقفه 2ساله صدور پروندههای جدید مالیاتی برای خانههای خالی
- بانک مرکزی افزایش وام ودیعه و مسکن روستایی را ابلاغ کرد
- آغاز واریز اعتبار طرح کالابرگ الکترونیک به حساب دهک 4 تا 7
- کاهش 77درصدی بارش برف ایران/ افت 8میلیارد مترمکعبی آورد برفی
- ترامپ گردشگران کانادایی را هم فراری داد
- کاظمین، مشهد ثانی؛ خورشید توس را کنار پدر و پسر زیارت کن
- مداخلات اورژانس اجتماعی سریع و تخصصی است
- 20 روز هوای قابل قبول در تهران
- ناباروری، چالشی که روابط خانوادگی و اجتماعی را متزلزل میکند
- چرای بیرویه؛ عامل مرگ تدریجی مراتع ایران
- چادرخوابی بیماران اطراف بیمارستان قلب رجایی/تخت خالی نیست!
- دستور ویژه کاظمی برای پیگیری پرونده دانشآموزان سنندجی
- ارتقای معیشت و کاهش آسیبهای اجتماعی در اولویت استانداری گلستان
- گسترش مدارس با نقش محافظتی؛ راهی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
- مطالعه، عامل توسعه فردی و اجتماعی است