عضو کمیسیون عمران گفت: در برخی مناطق که روند واگذاری زمینها به مراحل نهایی رسیده، دستگاههای اجرایی ذیل وزارت راه در استانها و همچنین بانکهای عامل، اعلام میکنند که به آنها گفته شده فعلاً از واگذاری زمین یا ارائه تسهیلات به مشمولان خودداری کنند.
احمد جباری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آگاه با انتقاد از عملکرد وزارت راه و شهرسازی در اجرای تعهدات قانونی در حوزه نهضت ملی مسکن و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از عدم تحقق وعدهها و اقدامات این وزارتخانه در زمینه تخصیص زمین به خانوادههای دارای فرزند سوم به بالا ابراز نگرانی کرد.
جباری با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی عملکرد مطلوبی در زمینه تسهیلگری و اجرای قانون نهضت ملی مسکن نداشته، گفت: متأسفانه وزارت راه در خصوص تخصیص زمین به خانوادههای دارای سه فرزند و بیشتر، اقدامات مؤثری انجام نداده و در بسیاری از موارد شاهد تعلل و بیعملی هستیم.
وی یکی از مصادیق این عملکرد ضعیف را مسدود بودن سامانه ثبتنام مسکن در ماههای اخیر دانست و افزود: «مردم بارها و بارها در سفرهایی که ما به شهرها و روستاهای مختلف داشتهایم، نسبت به بسته بودن این سامانه ابراز نارضایتی کردهاند و این موضوع به یکی از مطالبات جدی آنها تبدیل شده است.»
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه تاکنون هیچ زمینی ذیل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به خانوارهای مشمول واگذار نشده، تصریح کرد: ما بارها از مسئولان وزارت راه دعوت کردهایم تا با حضور در کمیسیون عمران، درباره علل این تأخیر پاسخگو باشند، اما متأسفانه پاسخی درخور و قابل قبول دریافت نکردهایم.
جباری اظهار داشت: حتی در برخی از مناطقی که روند واگذاری زمینها به مراحل نهایی رسیده، دستگاههای اجرایی نماینده وزارت راه در استانها و همچنین بانکهای عامل، اعلام میکنند که به آنها گفته شده فعلاً از واگذاری زمین یا ارائه تسهیلات به مشمولان خودداری کنند.
وی با تأکید بر اینکه این وضعیت غیرقابل قبول است، خاطرنشان کرد: یکی از محورهای اصلی استیضاح وزیر راه و شهرسازی، خانم صادق، نیز همین مسئله است. ما بهعنوان نمایندگان مردم نمیتوانیم نسبت به اینگونه عملکردها سکوت کنیم، چرا که با آینده و رفاه خانوارهای بسیاری در ارتباط است.
جباری در پایان خواستار پاسخگویی شفاف و اقدام عاجل وزارت راه و شهرسازی در این حوزه شد و تأکید کرد: تداوم این روند میتواند موجب از بین رفتن اعتماد عمومی به طرحهای ملی و کاهش انگیزه مردم در مشارکت در برنامههای جمعیتی کشور شود.
انتهای خبر/166513/
- مستکبران عهدشکن و تحقیرکنندهاند / خرمشهرهای جدید را باید در اقتصاد فتح کنیم
- اولویتدهی به احیای مزیتهای قانونی و رفع موانع مالیاتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
- اقتصاد مبتنی بر فرهنگ ضرورتی اجتنابناپذیر برای آیندهای پایدار است
- مناطق آزاد باید پیشران توسعه، امنیت و دیپلماسی اقتصادی باشند
- تردد روان در محورهای شمالی کشور
- هواشناسی ایران 1404/3/2؛ رگبار پراکنده در برخی استان ها
- حذف صفر پول ملی به سبک فرانسه؛ تجربهای برای ایران
- شهرستان سبزوار میتواند نقش ملی در اقتصاد کشور ایفا کند
- دیپلماسی اقتصادی، مسیر تعامل و شکوفایی استانهاست
- دیپلماسی شهری، فرصتی برای تقویت همکاریهای اقتصادی است
- ویدیو/ آیا استفاده از شبکههای اجتماعی تهدیدی برای سلامت روان است؟
- هوای تهران برای گروههای حساس ناسالم شد
- اختلال گسترده در پیامرسانهای ایتا و بله
- پیشنهاد رئیس تعزیرات برای مقابله با گرانفروشی نانواییها
- نگاهی متفاوت به بنگاهداری تامین اجتماعی/ وقتی بازنشستگان از بیمهپردازان پیشی میگیرند
- شناسایی ۶۷۴ ابتلا به سرخک در سال گذشته/ هشدار؛ تبلیغات علیه واکسیناسیون در شبکههای اجتماعی
- مراقبت از حریم شهری ضرورتی امنیتی و اجتماعی است/ تهران دیگر کلونیهای معتاد و کودک کار ندارد
- معدن انگوران نیازمند توجه ویژه در حوزه مسئولیت اجتماعی و اشتغال بومی است
- بهدنبال افزایش سرمایه اجتماعی هستیم/ فعالسازی انجمنهای هنری در دستور است
- سرمایه اجتماعی بزرگترین پشتوانه نظام است؛ روابط عمومیها باید صدای مردم باشند