دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴
الاثنين ١٣ ذی‌الحجه ١٤٤٦
Monday 09 June 2025
متن خبر

مطالبه‌گری باید با پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی همراه باشد

دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴
مطالبه‌گری باید با پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی همراه باشد

مطالبه‌گری باید با پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی همراه باشد

حجت الاسلام و المسلمین حسین کثیرلو ۱۹ خرداد در نشست دبیران احزاب جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت استان، ضمن تبریک هفته امامت و ولایت اظهار کرد: اسوه و الگو قرار دادن ائمه اطهار علیهم السلام در زندگی موجب سعادتمندی دنیوی و اخروی است.

وی در ادامه با بیان اینکه احزاب و گروهها بیشتر نقش مطالبه گری خود را ایفا می کنند، تصریح کرد: این احزاب و گروهها بایستی به همان قدر که به نقش مطالبه گری خود می‌پردازند به همان اندازه هم باید مسئولیت اجتماعی را بپذیرند و در بحث مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز ورود پیدا کرده و نقش آفرینی کنند.

مقام عالی قضایی استان گفت: تعاملات احزاب و گروه ها با مردم، ظرفیتی است  که می توان از طریق تعیین رویکرد مشخص و برنامه ریزی دقیق برای پرداختن به موضوعات خاص به اهداف و نتایج مطلوب‌تری در رفع مشکلات و معضلات جامعه دست یافت.

وی در خصوص تعامل مجموعه قضایی استان با  احزاب و گروها بر لزوم توجه و اهتمام به ترویج قانونمداری و قانون گرایی در جامعه و نیز مشارکت در امر پیشگیری از وقوع جرم  تاکید کرد و گفت: این موضوعات از مهم ترین  رویکرد های قوه قضاییه است که دستگاه قضایی نیز با جدیت آن را دنبال می کند.

مطالبه گری مطابق با قانون و پی گیری موضوعات مختلف جامعه از مجرای قانونی آن، توجه به تهدیدها و فرصت های فضای مجازی، کمک به حل فصل اختلافات، حمایت از حقوق شهروندی، استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان در تحلیل و بررسی و حل مسائل و موضوعات جامعه، اطلاع رسانی و آگاه سازی عمومی مردم از حق و حقوق خویش و افزایش تعامل با دستگاه قضایی از دیگر تاکیدات مقام عالی قضایی  استان در این نشست بود.

انتهای خبر/172794/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر