معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دو هدف مهم پژوهشی این دانشگاه در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: مرجعیت یا برون دادهای علمی که شاخص مهمی در رتبه بندی دانشگاه بر اساس نظام رتبه بندی بینالمللی است و توجه به فناوری دو هدف اصلی محسوب میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آگاه، محمد زمان کبیر معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نشست با معاونین پژوهشی دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه، گزارشی از مهمترین اقدامات و فعالیتهای پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه کرد و گفت: مرکز راهبردی این دانشگاه برنامه پیشنهادی راهبردی برای حوزه پژوهشی دانشگاه تدوین کردند. بر این اساس هدف گذاری و برنامه ریزی حوزه پژوهشی دانشگاه تا پایان 1404 مشخص شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ صنعتی کشور در حوزه پژوهشی سرآمد است و از این لحاظ مسئولیت این معاونت سنگین و از بخشهای پرکار دانشگاه به شمار میرود. در این راستا سعی میشود تا با استانداردهای بینالمللی بهعنوان مرجع و در حد توان و بودجه در اختیار، به دو هدف اشاره شده برسیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: بار اصلی فعالیتهای پژوهشی بر عهده دانشکدهها و اعضا هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر است و ما در حوزه ستادی عمدتا نقش هماهنگ کننده و برنامه ریزی داریم. برگزاری منظم چنین جلساتی میتواند به سازگاری و هماهنگی بیشتر دانشگاه با ستاد پژوهشی وزارت عتف کمک کند.
وی یادآورشد: ضمن اینکه مشکلاتی که در دانشکدهها و سایر بخشهای دانشگاه وجود دارد به ما منعکس میشود.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: طی چند جلسه اخیر خوشبختانه مساعدتها و پستیبانی خوبی از سوی ریاست دانشگاه در حوزههایی نظیر کمک مالی در قالب حق التالیف مقالات ISI صورت گرفته است. با و جودیکه طی دوازده سال گذشته افزایشی در این خصوص نداشتیم با تصویب هییت رییسه دانشگاه در صورت تصویب هیئت امنا مبلغ حقالتالیف چهار برابر افزایش خواهد یافت.
کبیر خاطرنشان کرد: در دوره ریاست پیشین دانشگاه نیز حمایت قابل توجهی از سفرهای علمی خارج از کشور بهمنظور تشویق اساتید نسبت به حضور پر رنگتر در مجامع بینالمللی انجام شد و مبلغ حمایت تا دو برابر افزایش یافته است.
وی بیان داشت: اخیرا نیز مساعدت به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حق ثبت نام نیز افزایش پیدا کرده است؛ امیدواریم با این سیاستهای تشویقی شاهد فعالیتهای بیشتر همکاران اساتید و دانشجویان باشیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه با بیان اینکه حدود 20 درصد اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درگیر قراردادهای صنعتی هستند، اظهار کرد: اگر چه حجم قراردادهای علمی دانشگاه بالا است، اما تعداد کمی از اساتید درگیر این فعالیتها هستند؛ بنابراین باید با روشهای مختلف نظیر اخذ پروژههای کلان، شناسایی تخصصهای افراد و ایجاد مرکز مهارت افزایی سعی کنیم تا پایان 1404 میزان مشارکت اساتید به ویژه نسل جوان را با این نوع فعالیتها افزایش دهیم.
وی در پایان بر نقش دانشکدهها در فعالیتهای بیشتر جذب پروژههای صنعتی تاکید کرد.
انتهای خبر/173371/
- آخرین قیمتها در بازار تجاری/ عقبگرد دلار توافقی
- آغاز ریزش قیمتها در بازار ارز؛ دلار هرات وارد کانال 86هزار تومان شد
- اقتصاد شکننده رژیم صهیونیستی توان ادامه جنگ نداشت
- هواشناسی ایران 1404/4/3؛ افزایش نسبی دما در نیمه شمالی ایران
- وحشت ترامپ از اثرات اقتصادی تنشزایی با ایران
- بارش باران در جادههای 3 استان/تردد روان در محورهای شمالی
- دستور فوری وزیر راه برای بازسازی منازل آسیبدیده در حملات رژیم صهیونیستی
- ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
- هواشناسی ایران1404/4/1 |هشدار فعالیت 2 سامانه جوی در کشور
- آغاز فعالیت عادی صنوف تهران از امروز
- استقرار 700 گشت ویژه مقابله با سرقت در سراسر کشور
- سردار لطفی جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
- 70درصد حجاج ایرانی پس از زیارت کربلای معلی به کشور بازگشتند
- شهادت 4 پزشک و یک دندانپزشک در تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور
- دو موشک عملنکرده در محدوده زندان اوین کشف و خنثی شد
- آسیب به 2 بیمارستان تهران در حملات دیشب رژیم صهیونی/ 200هزار کادر پرستاری در صف اول خدمت
- افزایش چندبرابری طرد اتباع غیرمجاز از استان تهران
- سخنگوی قوهقضائیه: حمله به زندان اوین در ساعت ملاقات خانواده زندانیان انجام شد
- شهادت 44 زن و 13 کودک در حملات وحشیانه صهیونیست ها/ 2 مادر باردار بودند
- سایت انتخاب مسدود شد