شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
السبت ١٧ محرم ١٤٤٧
Saturday 12 July 2025
متن خبر

هلاکت یکی از عوامل گروهک تروریستی در چابهار/ شهادت 3 پلیس

جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴
هلاکت یکی از عوامل گروهک تروریستی در چابهار/ شهادت 3 پلیس

مرکز اطلاع رسانی پلیس طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی درگیری عوامل خود فروخته گروهک تروریست با عوامل انتظامی شهرستان چابهار، یکی از این افراد زخمی و یک نفر دیگر به هلاکت رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آگاه، مرکز اطلاع رسانی پلیس طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی درگیری عوامل خود فروخته گروهک تروریست با عوامل انتظامی شهرستان چابهار، یکی از این افراد زخمی و یک نفر دیگر به هلاکت رسید.

در ادامه اطلاعیه آمده است: در دفاع جانانه پلیس از حریم امنیت، متاسفانه 3 مامور پلیس شهید شدند و همچنین یک نفر دیگر از ماموران زخمی شدند.

در پایان این اطلاعیه آمده است: عوامل تروریستی پس از این جنایت، حین فرار، تحت تعقیب و محاصره نیروهای یگان تکاوری فراجا بوده و کنترل امنیت منطقه در اختیار پلیس است که اخبار تکمیلی متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

انتهای خبر/178116/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر