پنجشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۴
الخميس ١٩ رجب ١٤٤٧
Thursday 08 January 2026
متن خبر

تاکید نماینده وزیر اقتصاد بر تسریع در پرداخت تسهیلات متقاضیان سرمایه‌گذاری از سوی بانک‌ها

سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴
تاکید نماینده وزیر اقتصاد بر تسریع در پرداخت تسهیلات متقاضیان سرمایه‌گذاری از سوی بانک‌ها

تاکید نماینده وزیر اقتصاد بر تسریع در پرداخت تسهیلات متقاضیان سرمایه‌گذاری از سوی بانک‌ها

محمدرضا کاظمی در چهاردهمین جلسه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان سمنان که با حضور معاون اقتصادی استاندار برگزار شد با اشاره به جذب بیش از ۸۰ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ در استان، گفت: با توجه به تمدید سه ماهه این طرح و پیگیری‌های دستگاه‌ها و پرداختی توسط بانک‌ها، پیش‌بینی می‌شود این رقم به بیش از ۹۰ درصد برسد.

نماینده وزیر اقتصاد و دارایی در استان سمنان، افزود: در پرداخت تسهیلات سال قبل مشکلاتی بود که امیدواریم در سال جدید کمتر شاهد این موانع باشیم.

به گزارش آگاه به نقل از روابط عمومی امور اقتصادی و دارایی استان سمنان در سه‌شنبه ۱۶ دی، وی تصریح کرد: عدم پایش دستگاه‌ها، تعداد طرح‌های بالا با مبالغ پایین، عدم ارتباط نمایندگان دستگاه‌ها با نمایندگان ستادی، عدم ثبت به موقع تسهیلات پرداختی در سامانه کات، تاخیر در عودت طرح‌های غیرقابل پرداخت، مشکل ارتباط سامانه دستگاه‌ها با سامانه کات و عدم پایش و صحت سنجی متقاضیان در برخی مواقع از مشکلاتی بود که سرعت پرداخت تسهیلات را کاهش و با توجه به شناخت کافی از آنها، انتظار عملکرد بهتری در سال جدید داریم.

حمید دهرویه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان نیز در این نشست ضمن تعیین ضرب الاجل ۱۵ روزه برای بانک‌ها در ثبت تسهیلات پرداختی تبصره ۱۸، خواستار سرعت بخشی معرفی طرح‌ها به بانک‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی استان در سال جدید شد.

معاون استاندار سمنان با اشاره به شرایط اقتصادی و لزوم حمایت از تولیدکنندگان بر حمایت بانک‌ها از بخش تولید تاکید کرد.

انتهای خبر/220093/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر