چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
الأربعاء ٠٨ رمضان ١٤٤٧
Wednesday 25 February 2026
متن خبر

بازی‌های استقلال و پرسپولیس در فصل آینده به ورزشگاه آزادی منتقل شد/ نصب چمن هیبریدی برای بهترین ورزشگاه پایتخت+فیلم

سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
بازی‌های استقلال و پرسپولیس در فصل آینده به ورزشگاه آزادی منتقل شد/ نصب چمن هیبریدی برای بهترین ورزشگاه پایتخت+فیلم
مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز در حاشیه بازدید از اصحاب رسانه، از آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی، خبر از آمادگی این ورزشگاه پس از جام جهانی و در آغاز شروع فصل جدید لیگ برتر داد.

به گزارش خبرگزاری آگاه،اصحاب رسانه از آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی بازدید کردند و در حاشیه آن، مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز، آخرین وضعیت این ورزشگاه را شرح داد. 

محمدعلی ثابت‌قدم در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از ورزشگاه آزادی اظهار داشت: در چهار ماه گذشته و از ابتدای شهریورماه، تلاش کردیم پیشرفت کار که از زمان جنگ دوازده روزه آغاز شده بود را ماه به ماه گزارش دهیم. این کار در سال گذشته و زمانی که به بهره‌برداری ضلغ غربی رسیده بود، با ظرفیت 22 هزار نفر انجام شده بود و آن کار حدود هشت‌ماه زمان برده بود. امسال علی‌رغم مشکلات مالی، توانستیم با همکاری تمام ارگان‌ها و عوامل اجرایی کار، پیشرفت فیزیکی کار را از حدود 25 درصد به 70 درصد برسانیم و این پیشرفت را تا پایان سال به نحوی پیش خواهیم برد که کل رخ ظرفیت ورزشگاه که 78 هزار نفره دارد، با اجرا و نصب 22 هزار صندلی جدید، به مجموعه اضافه شود.

وی افزود: با توجه به اینکه، فصل اجرای چمن است و چمن هیبریدی را مدنظر داریم و باید از پایان اسفندماه، کار را شروع کنیم، امکان بهره‌برداری نیست. چمن کامل قرار است که جمع شود. در حال حاضر امکان بهره‌برداری ورزشگاه وجود دارد اما با توجه به فصل تغییر و کاشت چمن، امکان این بهره‌برداری را به اواخر تیرماه و قبل از شروع فصل جدید لیگ برتر موکول می‌کند. کارهای زیرساختی نیز همزمان در این چهار ماه انجام می‌شود. گرچه قصد تغییر چمن را نداشتیم، امکان بهره‌برداری از ورزشگاه آزادی پس از ظرفیتی که در اواخر اسفندماه، به همراه نور و اسکوربرد ایجاد می‌شود وجود داشت. 

وی ادامه داد: عزم بر این است که چمن تعویض شود چراکه حدود بیست سال، از آن استفاده می‌شود. به دلیل اینکه ممکن است موضوع کاشت و تعویض چمن در سال‌های آتی، موجب شود که لیگ چند هفته‌ای تعطیل شود، ما از فرصت پیش‌آمده جام جهانی استفاده می‌کنیم و این موضوع را اکنون انجام می‌دهیم. چمن هیبریدی قرار است کاشت شود و قرارداد آن در دست انجام است. کیفیت چمن آزادی بهتر از ورزشگاه تبریز خواهد بود اما زمان بهره‎برداری آن چمن هم زودتر از موعد مقرر بود. ما نمی‌توانیم همزمان چمن را کاشت کنیم و از آن بهره‌برداری کنیم. صددرصد فصل آینده، استقلال و پرسپولیس امکان استفاده از ورزشگاه را خواهند داشت. 

انتهای خبر/232216/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر