چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
الأربعاء ٠٨ رمضان ١٤٤٧
Wednesday 25 February 2026
متن خبر

تحقق ۶۹ درصدی درآمد‌های غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد امیدیه

سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
تحقق ۶۹ درصدی درآمد‌های غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد امیدیه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه از تحقق ۶۹ درصدی درآمد‌های غیرشهریه‌ای این واحد دانشگاهی مطابق با موافقت‌نامه نهایی بودجه سال ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر داد.

محمد بهروزیان‌نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار آگاه از تحقق ۶۹ درصدی درآمد‌های غیرشهریه‌ای این واحد دانشگاهی مطابق با موافقت‌نامه نهایی بودجه سال ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر داد.

وی اضافه کرد: در شرایطی که دانشگاه‌ها به سوی کاهش وابستگی به شهریه و کارآفرینی حرکت می‌کنند، این واحد دانشگاهی در شش ماهه نخست سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ موفق به کسب درآمدی بالغ بر یکصد و هفتاد و نه میلیارد ریال از محل فعالیت‌های غیرشهریه‌ای شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه مطرح کرد: درراستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تنوع منابع درآمدی غیرشهریه‌ای این واحد دانشگاهی، افزود: این درآمد از بیش از ۳۰ زمینه مختلف از جمله برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی، فعالیت پانسیون مطالعاتی، کلینیک مشاوره، سرمایه‌گذاری در مزرعه پژوهشی و دامداری، انتقال و تبدیل به احسن دارایی‌ها، بهره‌برداری از امکانات ورزشی و ... محقق شده است.

بهروزیان‌نژاد با ارائه آماری از روند رو به رشد درآمد‌های غیرشهریه‌ای در چهار سال اخیر تشریح کرد: این موفقیت‌ها حاصل تلاش جمعی بوده؛ به‌گونه‌ای که درآمد‌های غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه از مبلغ ۹ میلیارد ریال درآمد سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ با رشد قابل توجهی به رقم ۱۷۹ میلیارد ریال در سال تحصیلی جاری (۱۴۰۴-۱۴۰۵) رسیده است.

انتهای خبر/232339/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر