سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
الثلاثاء ٢٥ ذی‌القعده ١٤٤٧
Tuesday 12 May 2026
متن خبر

نعیم قاسم: مذاکرات مستقیم با اسرائیل تنها به سود تل‌آویو است

سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
نعیم قاسم: مذاکرات مستقیم با اسرائیل تنها به سود تل‌آویو است
دبیرکل حزب‌الله لبنان با انتقاد از مذاکرات مستقیم با اسرائیل، این گفت‌وگوها را «امتیازدهی یک‌جانبه» از سوی دولت لبنان دانست و تأکید کرد مقاومت به دفاع از لبنان ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری آگاه به نقل از النشره، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد که این جنبش به دفاع از لبنان و ملت آن «هرقدر که لازم باشد و با هر میزان فداکاری» ادامه خواهد داد و تأکید کرد شرایط به دوران پیش از دوم مارس بازنخواهد گشت.

وی در اظهاراتی همچنین خواستار خروج از مذاکرات مستقیم شد و گفت این گفت‌و‌گو‌ها در عمل «دستاوردی کامل برای اسرائیل و امتیازدهی یک‌جانبه از سوی مقامات لبنانی» محسوب می‌شود.

دبیرکل حزب‌الله افزود که هیچ طرف خارجی حق دخالت در موضوع سلاح مقاومت یا نحوه اداره امور داخلی لبنان را ندارد و این مسائل صرفاً به حاکمیت و تصمیم‌گیری داخلی لبنان مربوط است.

قاسم در ادامه بر موضع حزب‌الله در حمایت از مقاومت تأکید کرد و گفت این جنبش در برابر فشار‌ها یا تحولات منطقه‌ای از مواضع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

انتهای خبر/247951/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر