پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
الخميس ٢٧ ذی‌القعده ١٤٤٧
Thursday 14 May 2026
متن خبر

پاکدامن همچنان بدون حقوق تمرین می کند/ رویکرد فدراسیون شمشیربازی تغییر نمی‌کند؟

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵
پاکدامن همچنان بدون حقوق تمرین می کند/ رویکرد فدراسیون شمشیربازی تغییر نمی‌کند؟
کاپیتان تیم ملی سابر کشورمان همچنان بدون دریافت حقوق از فدراسیون شمشیربازی در آمریکا تمرین می کند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، علی پاکدامن کاپیتان تیم ملی اسلحه سابر کشورمان در اواسط بهمن ماه سال گذشته برای انجام تمرینات خود راهی باشگاهی در آمریکا شد. همان موقع هم اعلام شد که او تیرماه سال جاری به ایران برمیگردد. 

پس از گذشت مدتی و عدم صدور ویزا برای او، نتوانست به جام جهانی پادووا در ایتالیا برسد. او بعد از این مسابقات اعلام کرد که فدراسیون شمشیربازی حقوق او را پرداخت نمی کند و به نوعی او را به حال خود رها کرده اند. 

این درحالی است که وزیر ورزش و جوانان در جدیدترین نشست خود با محوریت بازی‌های آسیایی ناگویا، تأکید کرد که فدراسیون‌ها ملزم به پرداخت حقوق ورزشکاران ملی پوش هستند اما این موضوع با رویکرد فدراسیون شمشیربازی در تضاد است و باید دید آیا این رویکرد تغییر می کند یا همچنان به کاپیتان تیم ملی حقوقی پرداخت نمی شود.

انتهای خبر/248268/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر